Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Aantal lades

 

Aantal bakken (exclusief)

 

Inhoud

 

Merk

Energieklasse

Aansluitspanning

Koelsysteem

Achteropstand

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Koelwerkbanken

Horeca koelwerkbank kopen?

De koelwerkbanken van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vindt u budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen, zoals Afinox en Gram koelwerkbanken.

Resultaat 1–18 van de 219 resultaten wordt getoond

Horeca koelwerkbank kopen?

De koelwerkbanken van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vindt u budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen, zoals Afinox en Gram koelwerkbanken.

De meeste koelwerkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is beter beschermd tegen corrosie, eenvoudig te onderhouden en hygiënisch. U kunt een keuze maken tussen koelwerkbanken met deuren en ladesecties. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Links in het filtersysteem kan er geselecteerd worden op bijvoorbeeld merken, maten en andere kenmerken.

Het voordeel van een koelwerkbank

Een koelwerkbank is tegelijkertijd een werkbank en een koeling. De bovenkant kan gebruikt worden om gerechten op klaar te maken, terwijl de koelwerkbank zelf een koeling biedt om producten in te bewaren. Deze multifunctionele apparaten zijn ideaal voor horecakeukens. De meeste koelwerkbanken beschikken over een krachtige geforceerde koeling. Door dit krachtige koelsysteem is het mogelijk de koelwerkbank vaak open en dicht te kunnen doen terwijl de koeling op zijn koude temperatuur blijft, goed geschikt voor een drukke keuken.

Met of zonder lades? 2-, 3- of 4-deurs?

In ons assortiment hebben we verschillende soorten koelwerkbanken. Zoekt u een koelwerkbank met of zonder lades? Hoeveel deuren zijn gewenst? Of is juist een combinatie van deuren en lades wat u zoekt? Ons assortiment loopt uiteen van een koelwerkbank met 1 deur en 2 lades tot koelwerkbanken met 8 lades of 4 deuren. Voor elke afmeting is er wel een combinatie van beide beschikbaar. Ziet u uw wens er niet tussen staan? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden! Niet alles wat wij kunnen leveren hebben we op Koelingoutlet.be staan.

Geforceerd, statisch of geventileerd?

Op het moment dat u een koelwerkbank wil gaan aanschaffen zal de vraag over het soort koelsysteem snel gaan opkomen. Is een statische, een geventileerde of een geforceerde koelwerkbank de wens. Bij een geforceerde koeling wordt de koude lucht vanaf de motor en verdamper in de koelwerkbank geblazen. Bij een koeling met meerdere deuren zitten er vaak meerdere verdampers en ventilatoren in de koelwerkbank, zodat ieder deel goed gekoeld wordt. Een geforceerde koeling is ideaal voor als de koelwerkbank vaak open en dicht gedaan wordt.

Een statische koeling wordt gekoeld door leidingen in de wanden, te vergelijken met consumentenkoelingen. Er is geen gelijke verdeling van de kou, waardoor er dus temperatuurverschillen kunnen ontstaan. Als de koeling vrijwel niet gebruikt wordt is een statische koeling een optie. Een geventileerde koeling is vrijwel hetzelfde opgebouwd als een statische koeling, alleen is er een extra ingebouwde ventilator opgenomen aan de binnenkant van de koelwerkbank.

Koelwerkbanken vergelijken

Koelingoutlet.be beschikt over een gemakkelijk filtersysteem om te helpen bij het zoeken. U kunt gemakkelijk filteren op merk, afmeting, aantal deuren of aantal ladesecties. Daarnaast is er de mogelijkheid om te filteren op koelsysteem en energieklasse.

Advies nodig? Neem contact met ons op

Indien u advies van ons verlangt, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de mail. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen graag verder. Onze verkoopadviseurs zijn echte experts met veel vakkennis. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.

De redenen om bij THEBO te bestellen

  • Advies op maat van experts.
  • Onze service is uitmuntend.
  • Elke dag bereikbaar.
  • Levering in Nederland en België.
  • Verschillende betaalopties.

Relevant voor koelwerkbanken

THEBO biedt naast koelwerkbanken de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een saladette en een vrieswerkbank:

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!