Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Inhoud

 

Merk

Energieklasse

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Aansluitspanning

Achteropstand

Koelsysteem

Koel-/ vriescombinaties

Koel-/ vriescombinatie kopen? 

THEBO Koelingoutlet.be biedt ook een assortiment met koel-/ vriescombinatie kasten aan! Dit zijn koelingen waarvan één deel koelt en één deel vriest. Dit kan een boven- en onderkant zijn, maar ook een linker- en rechterkant. Neem contact met ons op en u zult verbaasd zijn wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Toont alle 6 resultaten

Koel-/ vriescombinatie kopen? 

THEBO Koelingoutlet.be biedt ook een assortiment met koel-/ vriescombinatie kasten aan! Dit zijn koelingen waarvan één deel koelt en één deel vriest. Dit kan een boven- en onderkant zijn, maar ook een linker- en rechterkant. Heeft u wensen die wij niet lijken te bieden? Neem contact met ons op en u zult verbaasd zijn wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Voordelen van een combinatie koel- en vrieskast

Er zijn een aantal voordelen te bedenken bij het aanschaffen van een combinatiekast. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte? Maar wel een koelkast en een vrieskast nodig? Dan zou een koel-/ vriescombinatie de oplossing kunnen zijn.

Een combinatiekast hoeft niet bij voorbaat minder opslagruimte te bieden dan een vrijstaande koelkast en vrieskast. Het is dus geen gegeven dat je opslagruimte verliest. Het grootste voordeel is dat u maar één koeling hoeft aan te schaffen.

Duocooling

De twee verschillende delen in de kast kunnen op twee verschillende manieren geregeld zijn. De meest simpele manier is één koelsysteem voor de gehele kast. Dit betekent dat de gehele kast aan of uit staat.

Bij duocooling wordt de temperatuur van beide delen apart van elkaar geregeld. Dit heeft meerdere voordelen, maar de belangrijkste is dat het koelsysteem in het vriesgedeelte niet alleen aanslaat als het koelgedeelte actief gekoeld wordt. Ook worden producten uit de vriezer niet aangetast door de geuren uit de koeling en andersom.

Relevant voor koel-/ vriescombinatie

Wij denken dat de volgende categorieën ook interessant kunnen zijn:

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!