25 resultaten in "Wijnkoelkasten"

  Wijnkasten en wijnklimaatkasten kopen? Een wijnkoelkast of een wijnklimaatkast is gemaakt om uw wijnen onder de ideale omstandigheden te bewaren. Afhankelijk van uw wensen en de gekozen wijnkoelkast kunnen de kasten zowel temperatuur als vochtigheid reguleren. Wijnklimaatkasten zijn meestal ook zo...

  Lees meer

  Wijnkasten en wijnklimaatkasten kopen?

  Een wijnkoelkast of een wijnklimaatkast is gemaakt om uw wijnen onder de ideale omstandigheden te bewaren. Afhankelijk van uw wensen en de gekozen wijnkoelkast kunnen de kasten zowel temperatuur als vochtigheid reguleren. Wijnklimaatkasten zijn meestal ook zo gemaakt dat de wijn zo min mogelijk aan trillingen wordt blootgesteld. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Wijnkasten en wijnklimaatkasten

  Voor de horeca wijnkoelkasten wordt er onderscheid gemaakt tussen wijnkasten en wijnklimaatkasten. Een wijnkast werkt op een ingestelde temperatuur en is geschikt voor langdurige opslag.

  Wijnklimaatkasten kunnen meerdere temperatuurzones hebben. Hierin kunnen verschillende soorten wijn worden gerijpt of opgeslagen. Als u verschillende soorten wijn wilt opslaan in dezelfde kast, dan is een wijnklimaatkast een geschikte keuze.

  Advies van echte experts

  Indien u advies nodig hebt bij het maken van uw keuze, staan wij 7 dagen per week voor u klaar. THEBO Horeca beschikt over echte experts met veel kennis in het vak. Onze verkoopadviseurs geven advies op maat. Op deze manier helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

  De voordelen van Koelingoutlet.be

  • Passend advies van echte experts.
  • Elke dag bereikbaar.
  • De beste service.
  • Diverse betalingsmogelijkheden.

  Relevant voor wijnkoelkasten

  THEBO Horeca biedt naast horeca wijnkoelkasten de volgende productcategorieƫn die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een glasdeur koelkast en backbar koelkasten:

  Wijnkoelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Kleur uitwendig
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Materiaal inwendig
  Koelsysteem