Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Aantal bakken (exclusief)

 

Inhoud

 

Interieurbreedte

 

Interieurdiepte

 

Interieurhoogte

 

Merk

Energieklasse

Koelsysteem

Aansluitspanning

Achteropstand

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Schepijsvitrines

Schepijsvitrine kopen?

Wanneer u schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De professionele schepijsvitrines van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment zijn tafelmodellen, vitrines en toonbanken te vinden. Om het zoeken te verfijnen kan er links op de pagina gebruik gemaakt worden van de filters. Hier kunt u selecteren op merk, afmetingen en andere kenmerken.

Resultaat 1–18 van de 72 resultaten wordt getoond

Schepijsvitrines

Een schepijsvitrine is het apparaat om uw schepijs te presenteren en koel te houden. Overdag gaat het ijs in de schepijsvitrine om zo uw schepijs te presenteren aan uw klanten. Aan het eind van de dag gaat het ijs in een schepijsbewaarkast om het hierin te bewaren. Roomijs kan snel bederven, daarom is het belangrijk om dit product bij de juiste lage temperatuur te koelen waarbij er geen bacteriegroei plaatsvindt.

Energiezuinigheid

Schepijsvitrines zijn onmisbaar voor een ijssalon. Met de mooiste schepijsvitrines presenteert u uw kwalitatieve schepijs op een mooie manier. Ook voor de startende ijsverkoper hebben wij mooie instapmodellen beschikbaar. Schepijsvitrines worden dagelijks intensief gebruikt en verbruiken daardoor veel energie. Om een energiezuinige keuze te kunnen maken proberen we waar mogelijk de energielabels, specificaties en informatie te verstrekken van de schepijsvitrines.

Vele schepijsvitrines zijn voorzien van een energielabel. Wij zijn afhankelijk van onze fabrikanten voor het verstrekken van energielabels, waardoor het kan voorkomen dat niet elk product een label heeft. We vermelden altijd de specificaties die betrekking hebben op het energieverbruik.

Ons assortiment

Op koelingoutlet.be hebben wij een uitgebreid assortiment aan ijsvitrines voor diverse doeleinden. Onze budgetvriendelijke horeca schepijsvitrines zijn uitsluitend bedoeld voor schepijs wat tot de rand van de bakken komt. Dit noemen wij laag opgemaakt ijs. Onze schepijsvitrines van het hogere segment zijn bedoeld voor het hoog opgemaakte ijs, schepijs dat boven de bakken uitkomt. Indien je geïnteresseerd bent in hoog opgemaakt ijs, kijk dan naar ons assortiment van het merk ISA, deze vitrines zijn gemaakt voor professionele ijssalons.

Tafelmodel ijsvitrines

Tafelmodel schepijsvitrines zijn vergelijkbaar met opzetvitrines. Het zijn kleine en praktische machines die gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De tafelmodel ijsvitrines zijn ideaal voor de kleine ijsverkoper. Dus bent u op zoek naar een kleine ijsvitrine, twijfel niet en neem contact met ons op.

Bel voor advies

THEBO Koelingoutlet.be is een groothandel in professionele koelapparatuur. Wij hebben veel ervaring met schepijsvitrines en kunnen goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs.

Relevant voor schepijsvitrines

THEBO biedt naast schepijsvitrines de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een ijsconservator:

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!