Wandkoelingen & koeltoonbanken

  Bekijk hier ons uitgebreide assortiment koeltoonbanken en wandkoelingen. Een koeltoonbank of wandkoeling dient als etalage voor uw gekoelde producten. Naast dat hij er geweldig uit moet zien moet hij uiteraard ook zorgen dat uw producten onder de perfecte omstandigheden worden bewaard. Laat ons u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

  Energiezuinigheid

  Een wandkoeling of koeltoonbank dient als etalage voor gekoelde producten. Ideaal voor het bewaren en tegelijkertijd presenteren van je producten. Deze productgroepen verbruiken over het algemeen veel energie. Door middel van verschillende accessoires kun je het energieverbruik verminderen, deze opties staan vaak aangegeven in de productomschrijving of vraag ernaar bij onze experts. Om een inschatting te kunnen maken van de energiezuinigheid vindt u bij verschillende wandkoelingen energielabels en/of energieklasses.

  Helaas zijn fabrieken van de verschillende wandkoelingen en koeltoonbanken niet verplicht om energielabels te fabriceren. THEBO probeert zoveel mogelijk informatie te delen met betrekking tot energie, zoals energieklasses, koudemiddel, elektrisch verbruik, klimaatcategorie etc.

  Heeft u vragen over de energiezuinigheid van een van de wandkoelingen of koeltoonbanken? Neem gerust met ons contact op.

  Bekijk hier ons uitgebreide assortiment koeltoonbanken en wandkoelingen. Een koeltoonbank of wandkoeling dient als etalage voor uw gekoelde producten. Naast dat hij er geweldig uit moet zien moet hij uiteraard ook zorgen dat uw producten onder de perfecte omstandigheden worden bewaard. Laat ons u he...

  Lees meer Minder informatie

  Populaire Wandkoelingen & koeltoonbanken

  Wandkoelingen & koeltoonbanken

  De voordelen van Koelingoutlet.be
  • Echte experts om u te helpen
  • De beste service van de BENELUX
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Leverancier van maatwerk
  • Mister Cash
  • Banktransfer