9 resultaten in "Flessenkoelers"

  Flessenkoeler kopen? Het volledige assortiment flessenkoelers vindt u hier op Koelingoutlet.be. Wij bieden een breed scala aan merken, maten en opties. Onze flessenkoelers zijn speciaal ontworpen voor het koelen van flessen. Erg handig als u een flink aantal flessen gekoeld wilt bewaren. Gebruik he...

  Lees meer

  Flessenkoeler kopen?

  Het volledige assortiment flessenkoelers vindt u hier op Koelingoutlet.be. Wij bieden een breed scala aan merken, maten en opties. Onze flessenkoelers zijn speciaal ontworpen voor het koelen van flessen. Erg handig als u een flink aantal flessen gekoeld wilt bewaren. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om gemakkelijker te zoeken.

  Onze flessenkoelers

  Wij bieden veel verschillende variaties aan als het gaat om flessenkoelers. Zo bieden wij onder andere de merken Liebherr, Topcold en True aan. De flessenkoelers van Liebherr hebben aantrekkelijke garantievoorwaarden. Indien u een van deze flessenkoelers koopt en vervolgens aanmeld bij de site van Liebherr krijgt u 5 jaar garantie. Indien u geïnteresseerd bent in een flessenkoeler die snel koelt, kijk dan naar onze flessenkoelers van True. Deze flessenkoelers hebben een geforceerd koelsysteem waardoor de flessen bovenin als eerste goed koud zijn.

  Koelsystemen

  Een statisch koelsysteem is een traditioneel koelsysteem. Deze koeling koelt vanaf de wanden en is minder krachtig dan een geforceerd systeem. Hierbij treden temperatuurverschillen op in de koeling. Het voordeel is echter dat het energieverbruik lager is en de koelingen goedkoper zijn dan geforceerde koelingen.

  Een geforceerd koelsysteem circuleert koude lucht van boven naar onder in de koeling. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op in de koeling en zullen de producten sneller op temperatuur zijn. Het nadeel is echter dat geforceerde koelingen een hoger energieverbruik hebben en in aanschaf duurder zijn.

  De voordelen van Koelingoulet.be

  • Echte experts om u te helpen.
  • De beste service van de BENELUX.
  • Scherpe prijzen.
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • Diverse veilig betaalmethoden.

  Flessenkoelers

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem