16 resultaten in "Buffetmeubelen"

  Buffetmeubel kopen? De buffetmeubelen van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd en alle van degelijke kwaliteit. Voor het verzorgen van een professioneel buffet is een horeca buffetmeubel onmisbaar. In het meubel kunnen buffetartikelen gekoeld bewaard en gepresenteerd worden. Maak gebruik v...

  Lees meer

  Buffetmeubel kopen?

  De buffetmeubelen van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd en alle van degelijke kwaliteit. Voor het verzorgen van een professioneel buffet is een horeca buffetmeubel onmisbaar. In het meubel kunnen buffetartikelen gekoeld bewaard en gepresenteerd worden. Maak gebruik van het filtersysteem om te filteren op uw wensen of neem contact met ons op voor advies op maat!

  Onze buffetmeubelen

  Koelingoutlet.be biedt een breed scala aan buffetmeubelen. Al onze buffetmeubelen zijn van uitstekende kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld naar ons assortiment van Combisteel en Bartscher. Indien kwaliteit hoog in het vaandel staat, neem dan een kijkje in ons assortiment van Nordcap. De Isola 4 M Inox UM is uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal en is uitgerust met een geforceerde koeling.

  Echte experts

  Met 30 jaar ervaring en specialisatie in koelingen is THEBO Horeca de beste keuze om uw horeca koeling bij te kopen. Vraag advies aan van een onze experts om de beste keuze te vinden voor uw situatie. Onze experts helpen u verder.

  De voordelen van Koelingoutlet.be

  • Echte experts om u te helpen.
  • De beste service van de BENELUX.
  • Goeie prijs-kwaliteitverhouding.
  • 7 dagen per week bereikbaar.

  Buffetmeubelen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Wielen
  Kleur uitwendig
  Koelsysteem