Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Inhoud

 

Interieurbreedte

 

Interieurdiepte

 

Interieurhoogte

 

Merk

Energieklasse

Koelsysteem

Aansluitspanning

Achteropstand

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Glasdeur vrieskasten

Koelkast met glazen deur kopen?

Koelingoutlet.be biedt een ruim assortiment professionele glasdeur koelkasten. We bieden kasten aan met een enkele glazen deur tot en met kasten met wel vier glazen deuren. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gemakkelijk filteren op merken, maten en andere kenmerken. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor passend advies.

Resultaat 1–18 van de 48 resultaten wordt getoond

 

Koelkast met glazen deur kopen?

Koelingoutlet.be biedt een ruim assortiment professionele glasdeur koelkasten. We bieden kasten aan met een enkele glazen deur tot en met kasten met wel vier glazen deuren. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gemakkelijk filteren op merken, maten en andere kenmerken. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor passend advies.

Voordelen van een glasdeur koelkast

Een koelkast met glazen deur heeft enkele voordelen ten opzichte van een koelkast met dichte deur. Zo heeft u bijvoorbeeld in een oogopslag zicht op de voorraad in de glazen koelkast en weet u gelijk wat u in huis hebt. Daarnaast is het gemakkelijk te zien waar een betreffend drankje in de kast staat, waardoor de verkoopsnelheid wordt bevorderd. Tenslotte kunnen klanten uw producten zien staan in de glazen koelkast wat prettig is voor de klant en voor de verkoper.

Koelkasten met glazen deur vergelijken

Bij het maken van een wel overwogen keuze, is het van belang de koelkasten objectief te kunnen vergelijken. In ons uitgebreide assortiment bieden wij horeca koelkasten aan met verschillende maten en materialen. Zo bieden wij bijvoorbeeld kasten aan van gecoat plaatstaal, maar ook van roestvast staal. Misschien wel het belangrijkste onderscheid wordt gevormd door het koelsysteem.

De statische koeling is de traditionele koeling, dit is een koeling die koelt vanaf de wanden en geen lucht circuleert. Het voordeel van een statische kast is een aantrekkelijke prijs en een laag energieverbruik. Het nadeel daarentegen is dat er temperatuurverschillen optreden, bijvoorbeeld achter in de kast is het kouder dan voorin. Daarnaast heeft de kast meer tijd nodig om op temperatuur te komen. Deze kasten zijn geschikt als voorraadkasten die weinig open en dicht gaan.

Een statisch geventileerde koeling is simpelweg een statische koeling die ondersteund wordt door een ventilator. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op tussen verschillende plaatsen in de kast.

Een geforceerde koeling is een koeling die koude lucht circuleert door de kast. Een geforceerde kast komt sneller op temperatuur en is constanter is zijn temperatuur. Het nadeel is echter dat een geforceerde kast bepaalde producten kan uitdrogen en een hoger energieverbruik heeft. Indien een kast vaak open en dicht gaat, is een geforceerde kast de beste oplossing.

Toepassing glasdeur koelkasten

Een koelkast met glazen deur kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo kan een glasdeur koelkast gebruikt worden op evenementen als evenementen koelkast. Door de glazen deur kunnen bezoekers op een evenement zien wat er in de koelkast staat. Op dezelfde manier kan de koeling als display koelkast en als horeca koelkast met glazen deur gebruikt worden.

Kies voor THEBO 

    • Wij bieden uitstekende service en advies op maat van echte experts.
    • Wij leveren in Nederland en België en zijn 7 dagen per week bereikbaar.
    • Wij bieden diverse betaalmethoden.

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!