112 resultaten in "Glasdeur koelkasten"

  Koelkast met glazen deur kopen? Koelingoutlet.be biedt een ruim assortiment horeca glasdeur koelkasten. Het assortiment biedt kasten aan met een enkele glazen deur tot en met kasten met wel 4 glazen deuren. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gemakkelijk filteren op merken, maten en andere kenme...

  Lees meer

  Koelkast met glazen deur kopen?

  Koelingoutlet.be biedt een ruim assortiment horeca glasdeur koelkasten. Het assortiment biedt kasten aan met een enkele glazen deur tot en met kasten met wel 4 glazen deuren. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gemakkelijk filteren op merken, maten en andere kenmerken. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor passend advies.

  Voordelen van een glasdeur koelkast

  Een koelkast met glazen deur heeft enkele voordelen ten opzichte van een koelkast met dichte deur. Zo heeft u bijvoorbeeld in een oogopslag zicht op de voorraad in de kast en weet u gelijk wat u in huis heeft. Daarnaast is het gemakkelijk te zien waar een betreffende drank in de kast staat, waardoor de verkoopsnelheid wordt bevorderd. Tenslotte kunnen klanten uw producten zien staan in de koelkast.

  Koelkasten met glazen deur vergelijken

  Bij het maken van een wel overwogen keuze, is het van belang de koelkasten objectief te kunnen vergelijken. In ons uitgebreide assortiment bieden wij horeca kasten aan met verschillende maten en materialen. Zo bieden wij bijvoorbeeld kasten aan van gecoat plaatstaal, maar ook van roestvast staal. Misschien wel het belangrijkste onderscheid wordt gevormd door het koelsysteem.

  De statische koeling is de traditionele koeling, dit is een koeling die koelt vanaf de wanden en geen lucht circuleert. Het voordeel van een statische kast is een aantrekkelijke prijs en een laag energieverbruik. Het nadeel is dat er temperatuurverschillen optreden, bijvoorbeeld achterin de kast is het kouder dan voorin. Daarnaast heeft de kast meer tijd nodig om op temperatuur te komen. Deze kasten zijn geschikt als voorraadkasten die weinig open en dicht gaan.

  Een statisch geventileerde koeling is simpelweg een statische koeling die ondersteund wordt door een ventilator. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op in de kast.

  Een geforceerde koeling is een koeling die koude lucht circuleert door de kast. Een geforceerde kast komt sneller op temperatuur en is constanter in zijn temperatuur. Het nadeel is echter dat een geforceerde kast bepaalde producten kan laten uitdrogen en een hoger energieverbruik heeft. Indien een kast vaak open en dicht gaat is een geforceerde kast de beste oplossing.

  Kies voor THEBO Horeca

  • Wij bieden uitstekende service en advies op maat van echte experts.
  • Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
  • Diverse veilig betaalmethoden.┬á

  Relevant voor glasdeur koelkasten

  THEBO Horeca biedt naast glasdeur koelkasten de volgende product categorie├źn die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een glasdeur vrieskast en biervatenkoelers:

  Glasdeur koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Dieptekoeling
  Koelmiddel
  Koelsysteem
  Automatisch ontdooien
  Energieklasse