12 resultaten in "Bakkerskoelkasten"

  Bakkerskoelkast kopen? Koelingoutlet.be is de specialist op het gebied van koelingen. Met een aparte categorie voor bakkerskoelkasten vindt u gemakkelijk de perfecte koelkast voor uw bakkerij. Weet u nog niet precies wat u wilt? Twijfel dan niet en neem contact met onze experts op. Koelingoutlet.be...

  Lees meer

  Bakkerskoelkast kopen?

  Koelingoutlet.be is de specialist op het gebied van koelingen. Met een aparte categorie voor bakkerskoelkasten vindt u gemakkelijk de perfecte koelkast voor uw bakkerij. Weet u nog niet precies wat u wilt? Twijfel dan niet en neem contact met onze experts op. Koelingoutlet.be helpt u met het maken van de juiste beslissing.

  Koelkast voor de bakker

  De bakkerij koelingen zijn uitgerust met de mogelijkheid tot het plaatsten van meerdere roosters. De bakkerskoelkasten hebben een maat volgens Euronorm: 600 x 400 mm of 800 x 600 mm. Dit staat in de specificaties per product aangegeven. Mocht u nog vragen hebben, twijfel niet en neem contact op!

  Koelsystemen

  De bakkerij koelkasten zijn beschikbaar in verschillende uitgevoerde koelsystemen: statisch, statisch geventileerd en geforceerd.

  Statische koeling: een statische koeling wordt gekenmerkt door een lager energieverbruik en is vaak goedkoper dan een geforceerde koeling. Bij een statische koeling is de luchtcirculatie beperkt. Dit zorgt ervoor dat er temperatuurverschillen kunnen zijn. De kast is bijvoorbeeld achterin kouder dan voorin. Statische koelingen zijn geschikt voor kasten die niet vaak open gaan. 

  Een statisch geventileerde koeling is een statische koeling met een ventilator. Dit zorgt ervoor dat de lucht zich beter circuleert dan bij een statische koeling. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op.

  Een geforceerde koeling circuleert koude lucht in de kast. Het voordeel hiervan is dat de kast snel op temperatuur is. Hierdoor is een geforceerde kast geschikt als verkoopkast die vaak open en dicht gaat. De temperatuur in de kast is bij een geforceerde kast stabiel. Het nadeel daarentegen is dat bepaalde (vooral onverpakte) producten kunnen uitdrogen door de circulatie van de koude lucht. Geforceerde kasten zijn vaak hoger in energieverbruik en in prijs.

  Advies

  Neem contact op met onze echte experts om de beste keuze te maken voor uw situatie. Koelingoutlet.be heeft al jarenlange eraring en een hoog serviceniveau. Bekijk hier onze reviews voor extra overtuiging.

  Bakkerskoelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel
  Koelsysteem