1 resultaat in "Onderbouw vrieskasten"

  Een onderbouw vrieskast kopen? Een onderbouw vrieskast is de oplossing daar waar de ruimte schaars is. Een onderbouw vriezer kan zowel vrijstaand worden neergezet als worden ingebouwd in een werkkast. Een ideale oplossing als u efficiënt wilt omgaan met uw beschikbare ruimte. Maak gebruik van de fi...

  Lees meer

  Een onderbouw vrieskast kopen?

  Een onderbouw vrieskast is de oplossing daar waar de ruimte schaars is. Een onderbouw vriezer kan zowel vrijstaand worden neergezet als worden ingebouwd in een werkkast. Een ideale oplossing als u efficiƫnt wilt omgaan met uw beschikbare ruimte. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om efficiƫnter te zoeken. Advies nodig? Neem contact met ons op via de telefoon of per mail.

  Onze horeca onderbouw vrieskasten

  Al onze koelingen zijn zorgvuldig geselecteerd op prestatie en kwaliteit. Onze budgetkasten bestaan uit de merken Polar en Combisteel. In het middensegment hebben we Liebherr die een aantrekkelijke garantie van 5 jaar biedt bij aanmelding van uw kast. In het hogere segment hebben we kasten van Framec.

  Onze expertise

  THEBO Horeca is een groothandel van horeca-apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in professionele koelingen. Horeca koelingen is ons vak en onze verkoopadviseurs kunnen u verder helpen bij het maken van een keuze. Onze adviseurs hebben veel ervaring en kennis op het gebied van koelingen. Bel ons voor advies.

  Bestel uw onderbouw vrieskast op Koelingoutlet.be

  Wij bieden u de beste service van de BENELUX, ervaring, expertise en scherpe prijzen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Bestel uw koeling op Koelingoutlet.be!

  Onderbouw vrieskasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelsysteem
  Energieklasse