18 resultaten in "Buffet opzetvitrines"

  Buffet opzetvitrine kopen? Koelingoutlet.be biedt een breed scala aan vitrines, zo ook buffet opzetvitrines. Een horeca buffet opzetvitrine is speciaal gemaakt om ergens op te zetten of te monteren. In deze horeca vitrine worden etenswaren opgeslagen voor een buffet, daarom hebben deze vitrines vaa...

  Lees meer

  Buffet opzetvitrine kopen?

  Koelingoutlet.be biedt een breed scala aan vitrines, zo ook buffet opzetvitrines. Een horeca buffet opzetvitrine is speciaal gemaakt om ergens op te zetten of te monteren. In deze horeca vitrine worden etenswaren opgeslagen voor een buffet, daarom hebben deze vitrines vaak schuifdeurtjes. Indien advies gewenst is kunt u gerust met ons bellen of mailen.

  Onze buffet opzetvitrines

  Op Koelingoulet.be bieden we diverse opzetvitrines. Onze budgetvriendelijke buffetvitrines worden gevormd door de merken Combisteel, Polar en Bartscher. Voor buffetvitrines van hogere kwaliteit kunt u kijken naar ons assortiment van Lincat en Afinox. Natuurlijk zijn al onze vitrines van uitstekende kwaliteit.

  Aantrekkelijk prijskaartje

  Omdat wij geen showroom hebben en onze voorraad laag houden kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook voor de prijs kiest u voor THEBO Horeca. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen dan ook altijd alles eraan doen om een zo hoog mogelijke service te verlenen! Dit is ook te lezen in onze reviews. 

  THEBO Horeca

  THEBO Horeca is een groothandel van horeca-apparatuur. Professionele koelingen is onze specialisatie. Vandaar dat wij de beste aanbieder zijn om uw horeca koeling te bestellen. Naast scherpe prijzen biedt THEBO uitstekende service, constante bereikbaarheid voor storingen en levering in zowel Nederland als België. Bestel uw buffet opzetvitrine op Koelingoutlet.be!

  Buffet opzetvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters/platen
  Verlichting
  Koelsysteem