39 resultaten in "Buffet opzetvitrines"

  Koelingoutlet.be biedt een breed scala aan vitrines, zo ook buffet opzetvitrines. Een buffet opzetvitrine is speciaal gemaakt om ergens op te zetten of te monteren. In deze vitrine worden etenswaren opgeslagen voor een buffet, daarom hebben deze vitrines vaak schuifdeurtjes. Indien advies gewenst is...

  Lees meer

  Koelingoutlet.be biedt een breed scala aan vitrines, zo ook buffet opzetvitrines. Een buffet opzetvitrine is speciaal gemaakt om ergens op te zetten of te monteren. In deze vitrine worden etenswaren opgeslagen voor een buffet, daarom hebben deze vitrines vaak schuifdeurtjes. Indien advies gewenst is kunt u gerust met ons bellen of mailen.


  Onze buffet opzetvitrines

  Op Koelingoulet.be bieden we diverse opzetvitrines. Onze budgetvriendelijke buffetvitrines worden gevormd door de merken Combisteel, Polar en Bartscher. Voor buffetvitrines van hogere kwaliteit kunt u kijken naar ons assortiment van Lincat en Afinox. Natuurlijk zijn al onze vitrines van uitstekende kwaliteit.


  Aantrekkelijk prijskaartje

  Omdat wij geen showroom hebben en onze voorraad laag houden kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook voor de prijs kiest u voor THEBO Horeca. Elders goedkoper? Geef dit dan aan ons door. Indien redelijk zakken wij mee met de laagste concurrent.


  THEBO Horeca

  THEBO Horeca is een groothandel van horeca-apparatuur. Professionele koelingen is onze specialisatie. Vandaar dat wij de beste aanbieder zijn om uw koeling te bestellen. Naast scherpe prijzen biedt THEBO uitstekende service, constante bereikbaarheid voor storingen en levering in zowel Nederland als Belgiƫ. Bestel uw buffet opzetvitrine op Koelingoutlet.be!


  Buffet opzetvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal roosters
  Verlichting
  Koelsysteem