42 resultaten in "IJsblokjesmachines"

  IJsblokjesmachine kopen? Een ijsblokjesmachine maakt ijsblokjes en een ijsblokje is een ijsblokje... Toch? Wij denken hier toch wat anders over. Het ijsblokje completeert de presentatie van een geserveerde drank. Er zijn vele vormen, soorten en kwaliteiten ijsblokjes. Gaat u gewoon voor zo goedkoop...

  Lees meer

  IJsblokjesmachine kopen?

  Een ijsblokjesmachine maakt ijsblokjes en een ijsblokje is een ijsblokje... Toch? Wij denken hier toch wat anders over. Het ijsblokje completeert de presentatie van een geserveerde drank. Er zijn vele vormen, soorten en kwaliteiten ijsblokjes. Gaat u gewoon voor zo goedkoop mogelijk ijs of heeft u specifieke wensen? Laat ons u helemaal informeren en helpen de juiste horeca ijsblokjesmachine te kiezen. Wij staan voor u klaar!

  Verschillende ijsblokjesmachines

  Koelingoutlet.be biedt veel verschillende soorten ijsblokjesmachines. Zo vindt u onder andere machines van merken als Brema, Migel en Hoshizaki. Hoshizaki biedt ijsblokjesmachines voor horeca van het hogere segment. De machines van Hoshizaki hebben een hygi├źnisch ontwerp en een uitstekende isolatie. Verder is het van belang om de capaciteit te vergelijken. Met 1 kg ijsblokjes kunt u ongeveer vijftien glazen voorzien.

  Luchtgekoeld of watergekoeld

  De meeste ijsblokjesmachines zijn luchtgekoeld. Het voordeel van een luchtgekoelde machine is dat deze zuinig is in gebruik. Het nadeel is dat deze niet ingebouwd kan worden, er moet voldoende ruimte zijn rondom de ijsblokjesmachine.

  Naast luchtgekoelde zijn er ook watergekoelde ijsblokjesmachines voor horeca. Watergekoelde machines koelen door middel van een watertoevoer. Deze machines worden gebruikt bij hoge omgevingstemperaturen en kunnen beperkt worden ingebouwd.

  Bel voor advies

  Onze medewerkers van de afdeling verkoop zijn experts op het vakgebied van horecakoelingen. Zij kunnen u helpen en adviseren over een dergelijke koeling of machine. Komt u er zelf niet uit? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn ook per mail bereikbaar.

  Voordelen van Koelingoutlet.be

  • Advies van echte experts.
  • 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Verschillende & veilige betaalmogelijkheden.

  Relevant voor ijsblokjesmachines

  THEBO Horeca biedt naast horeca ijsblokjesmachines de volgende productcategorie├źn die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een glasdeur koelkast en koeltoonbanken:

  IJsblokjesmachines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Productie per 24 uur
  kg
  kg
  Watergekoeld