16 resultaten in "IJsconservatoren"

  IJsconservator kopen? IJsconservatoren worden ingezet in winkels en horeca voor de verkoop van ijs. De diepvrieskisten van Koelingoutlet.be zijn met glazen of dichte schuifdeksels uitgevoerd. De horeca ijsconservatoren hebben een gebogen of rechte constructie. Heeft u een vraag over een ijsconserva...

  Lees meer

  IJsconservator kopen?

  IJsconservatoren worden ingezet in winkels en horeca voor de verkoop van ijs. De diepvrieskisten van Koelingoutlet.be zijn met glazen of dichte schuifdeksels uitgevoerd. De horeca ijsconservatoren hebben een gebogen of rechte constructie. Heeft u een vraag over een ijsconservator? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Wat is een ijsconservator

  Een ijsconservator is specifiek ontworpen voor het presenteren en bewaren van bevroren producten, bijvoorbeeld verpakt ijs. De ijsconservatoren zijn uitgevoerd met glazen schuifdeksels om de producten te kunnen presenteren en gemakkelijk bij de voorraad te kunnen.

  Ons assortiment

  Op Koelingoulet.be hebben wij een ruim assortiment ijsconservatoren voor horeca. Kijk bijvoorbeeld voor budgetvriendelijke koelkoffers naar de merken Combisteel en Polar. In het middensegment hebben wij ijsconservatoren van Liebherr met een aantrekkelijke garantie. In het hogere segment hebben wij kisten van Nordcap genaamd IGLOO. Voor iedere behoefte hebben wij een optie.

  Kies voor THEBO Horeca

  De voordelen van THEBO zijn:

  • Uitstekende service.
  • Elke dag bereikbaar.
  • Veilige betaalmogelijkheden.
  • Echte experts.

  IJsconservatoren

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Inhoud
  L
  L
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Koelsysteem
  Slot
  Wielen