92 resultaten in "Backbar koelkasten"

  Backbar/barkoeling kopen? Bekijk hier het complete aanbod backbar koelkasten van Koelingoutlet.be. In dit ruime assortiment kunt u kiezen voor enkeldeurs barkoelkasten tot backbar koelkasten met 4 deuren. Barkoelingen zijn uitgevoerd met een glazen of dichte deur. Een barkoeling met glazen deur zor...

  Lees meer

  Backbar/barkoeling kopen?

  Bekijk hier het complete aanbod backbar koelkasten van Koelingoutlet.be. In dit ruime assortiment kunt u kiezen voor enkeldeurs barkoelkasten tot backbar koelkasten met 4 deuren. Barkoelingen zijn uitgevoerd met een glazen of dichte deur. Een barkoeling met glazen deur zorgt dat uw producten optimaal gepresenteerd worden en bevorderd de verkoop. Heeft u een krappe ruimte? Dan is een backbar koelkast met schuifdeuren een uitkomst. Om het zoeken te vereenvoudigen kunt u links op de pagina filteren op merken, maten en andere kenmerken.

  Barkoeling met glasdeur

  De backbar koelkasten zijn vaak uitgevoerd met een glasdeur. Door de glasdeuren worden uw producten aan de klanten gepresenteerd. Dit zorgt ervoor dat uw assortiment direct zichtbaar is. Daarnaast heeft u in een oogopslag zicht op uw voorraad. Naast barkoelkasten met glazen deuren, kunnen de horeca koelkasten ook gebruikt worden als frisdrank koelingen.

  Koelsystemen

  Statische koeling: Een statische koeling wordt gekenmerkt door een lager energieverbruik en is vaak goedkoper dan een geforceerde koeling. Bij een statische koeling is de luchtcirculatie beperkt. Dit zorgt ervoor dat er temperatuurverschillen kunnen zijn. De kast is bijvoorbeeld achterin kouder dan voorin.

  Statisch geventileerde koeling: Een statisch geventileerde koeling is een statische koeling met ventilator. Dit zorgt ervoor dat de lucht zich beter circuleert dan bij een statische koeling. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op.

  Geforceerde koeling: Een geforceerde koeling circuleert koude lucht in de kast. Het voordeel hiervan is dat de kast snel op temperatuur is. Hierdoor is een geforceerde kast geschikt als verkoopkast die vaak open en dicht gaat. De temperatuur in de kast is bij een geforceerde kast stabiel. Het nadeel daarentegen is dat bepaalde producten kunnen uitdrogen door de circulatie van de koude lucht. Geforceerde kasten zijn vaak hoger in energieverbruik en prijs.

  5 redenen om uw barkoeling bij Koelingoutlet te kopen

  • Wij geven passend advies om u te helpen bij uw keuze.
  • De beste service.
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • Levering in zowel Nederland als BelgiĆ«.
  • Diverse & veilige betaalmogelijkheden.

  Backbar koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal deuren
  Slot
  Automatisch ontdooien
  Koelmiddel
  Koelsysteem