Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Merk

Aansluitspanning

Achteropstand

Energieklasse

Koelsysteem

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Crushed ijsmachines

Crushed ijsmachine kopen?

THEBO biedt veel verschillende soorten professionele crushed ijsmachines. Zo vindt u onder andere ijscrushers van merken als Brema, Nordcap en Hoshizaki. Heeft u vragen over de crushed ijsmachines? Of over THEBO? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Toont alle 10 resultaten

Crushed ijsmachine kopen?

THEBO biedt veel verschillende soorten professionele crushed ijsmachines. Zo vindt u onder andere ijscrushers van merken als Brema, Nordcap en Hoshizaki. Hoshizaki biedt ice crushers voor horeca van het hogere segment. De machines van Hoshizaki hebben een hygiënisch ontwerp en een uitstekende isolatie. Verder is het van belang om de capaciteit te vergelijken. Met 1 kg crushed ice kunt u ongeveer drie mojito’s voorzien.

Bel voor advies

Onze medewerkers van de afdeling verkoop zijn experts op het vakgebied van professionele koelingen. Zij kunnen je helpen en adviseren over een dergelijke professionele crushed ijsmachine. Kom je er zelf niet uit? Twijfel dan niet en neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Voordelen van Koelingoutlet.be

  • Advies van echte experts.
  • 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Verschillende & veilige betaalmogelijkheden.

Relevant voor crushed ijsmachines

THEBO biedt naast professionele crushed ijsmachines de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn:

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!