Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Inhoud

 

Interieurbreedte

 

Interieurdiepte

 

Interieurhoogte

 

Merk

Energieklasse

Koelsysteem

Aansluitspanning

Achteropstand

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Vrieskasten

Horeca vrieskast kopen?

Koelingoutlet.be heeft een ruim assortiment professionele horeca vrieskasten tegen een scherpe prijs. Het assortiment bevat meerdere formaten vriezers. We hebben enkeldeurs en tweedeurs modellen en vriezers met verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Op de pagina kan er eenvoudig worden gefilterd op het juiste formaat.

Resultaat 1–18 van de 101 resultaten wordt getoond

Horeca vrieskast kopen?

Koelingoutlet.be heeft een ruim assortiment professionele horeca vrieskasten tegen een scherpe prijs. Het assortiment bevat meerdere formaten vriezers. We hebben enkeldeurs en 2-deurs modellen en vriezers met verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Een diepvrieskast kan ook voor een specifiek product gebruikt worden. Zo hebben we modellen voor schepijs, bakkerijproducten en patisserie. Het is ook van belang om het juiste koelsysteem te kiezen. We maken onderscheid tussen geforceerd, statisch en statisch geventileerd.

Wanneer de vriezer vaak open en dicht gaat, is het verstandig om voor een geforceerd koelsysteem te kiezen, met een geforceerd koelsysteem blijft de vriezer namelijk bij veel gebruik beter op temperatuur. Als u op zoek bent naar een diepvrieskast die op een dag niet vaak open en dicht gaat, voldoen een statisch en statisch geventileerd koelsysteem.

Advies nodig?

THEBO biedt passend advies aan van echte experts. Om te bepalen wat voor type diepvrieskast past bij u wensen, moet er gekeken worden naar diverse variabelen. Indien u hulp wenst bij het maken van de juiste keuze, neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Typen vrieskasten

Op koelingoutlet.be bieden wij diverse horeca diepvrieskasten aan. Deze verschillende soorten horeca vriezers zijn onder andere:

  • Dichte deur vrieskasten: Alleen voor de opslag van producten.
  • Glasdeur vrieskasten: Een glasdeur vrieskast biedt de mogelijkheid om uw producten te presenteren en om direct zicht te hebben op de voorraad.
  • Onderbouw vrieskasten: Om in te bouwen onder een kast.
  • Medische lijn vrieskasten: Ontworpen voor de opslag van medische producten, bijvoorbeeld medicijnen.

Ruim assortiment

THEBO biedt een ruim assortiment aan, waardoor wij kunnen voorzien in uw behoefte. Wij hebben naast verschillende typen diepvrieskasten ook diverse maten en prijsklassen. In het hoge segment hebben wij bijvoorbeeld de merken Gram en Afinox. In het budgetsegment en het middensegment bieden wij merken zoals Combisteel en Polar. Zelfs binnen deze merken doen zich verschillen voor in prijsklassen en kwaliteit.

Waarom Koelingoutlet.be?

  • Beste service van de BENELUX.
  • Advies van echte experts.
  • Bereikbaar via meerdere kanalen.
  • Bezorging in Nederland en België.
  • Veilige betaalmethoden.

Relevant voor vrieskasten

THEBO biedt naast horeca vrieskasten de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een glasdeur koelkast en backbar koelkasten:

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!