56 resultaten in "Gebaksvitrines"

  Gebaksvitrine kopen? Gebaksvitrine nodig? Koelingoulet.be heeft een ruim assortiment gebaksvitrines met vele soorten en maten. Al onze vitrines zijn geselecteerd op presentatie en kwaliteit. Wij bieden zowel budgetvriendelijke vitrines als vitrines van hoge kwaliteit aan. Gebruik de filters aan d...

  Lees meer

  Gebaksvitrine kopen?

  Gebaksvitrine nodig? Koelingoulet.be heeft een ruim assortiment gebaksvitrines met vele soorten en maten. Al onze vitrines zijn geselecteerd op presentatie en kwaliteit. Wij bieden zowel budgetvriendelijke vitrines als vitrines van hoge kwaliteit aan. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om efficiënter te zoeken of neem contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren.


  Gebaksvitrines

  Iedere horecagelegenheid die taarten en gebak verkoopt heeft een gebaksvitrine nodig om zijn gebak zo lang mogelijk gekoeld te kunnen bewaren. Daarom zijn gebaksvitrines zowel voor bakkers als voor restaurants en cafés geschikt. Een vitrine wordt tegelijkertijd gebruikt voor opslag en presentatie. Vandaar dat het uiterlijk van de vitrine ook een aandachtspunt is.


  Ons aanbod

  Op Koelingoutlet.be bieden we veel verschillende soorten en maten vitrines. In het budgetvriendelijke segment bieden we onder andere de merken Bartscher, Polar en Combisteel aan. Bent u geïnteresseerd in een echte professionele patisserie vitrine? Kijk dan naar ons assortiment van ISA en Arneg.


  Advies van experts

  Advies nodig? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers van de afdeling verkoop. Wij zijn gespecialiseerd in koelingen. Onze verkoopadviseurs zijn echte experts die u verder kunnen helpen. Zij zitten voor u klaar om u te adviseren en te helpen aan de juiste keuze voor uw situatie.


  Relevant voor gebaksvitrines

  THEBO Horeca biedt naast gebaksvitrines de volgende product categorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een chocoladevitrine en een toonbank:

  Gebaksvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters
  Aantal etages
  Verlichting
  Verrijdbaar
  Koelsysteem