33 resultaten in "Blast chillers & blast freezers"

  Blast chiller of blast freezer kopen? In de huidige tijden met steeds strenger wordende voedselregelgeving kan een professionele blast chiller of blast freezer niet ontbreken in de horecakeuken. Het kiezen voor de juiste blast chiller of blast freezer vraagt om specialistische kennis. THEBO Koeling...

  Lees meer

  Blast chiller of blast freezer kopen?

  In de huidige tijden met steeds strenger wordende voedselregelgeving kan een professionele blast chiller of blast freezer niet ontbreken in de horecakeuken. Het kiezen voor de juiste blast chiller of blast freezer vraagt om specialistische kennis. THEBO Koelingoutlet.be helpt u graag met het maken van de juiste keuze. En dat ook nog eens tegen de beste prijs! Koop uw blast chiller of shockfreezer voor de horeca bij THEBO koelingoutlet.be.

  Werking van snelkoelers & vriezers

  Wilt u uw producten snel terug koelen of snel invriezen? Dan is een blast chiller of blast freezer de koeling voor u! In slechts 90 minuten kunt u met de meeste horeca blast chillers uw producten vanaf 90 °C terugkoelen tot een temperatuur van 3 °C. Het vriezen kan in 240 minuten naar -18 °C. Door het gebruik van deze horecakoelingen kunt u uw producten behoeden voor bacteriegroei en vervolgens veilig opslaan in uw opslagkoeling. 

  Assortiment blast chillers & blast freezers

  De professionele horeca blast chillers en shock freezers van Koelingoutlet.be koelen uw producten in no-time. Door het ruime assortiment is er voor elke situatie een geschikte blast chiller of blast freezer. 

  In de low budget klasse hebben we blast chillers en shock freezers van het merk Polar. In het middensegment vindt u de horeca koelingen van de merken Combisteel, Topcold en Gastro-Inox. Ook voor de high-end machines koopt u goed bij THEBO Koelingoutlet.be. Met de merken Afinox en Hoshizaki-Gram heeft u echte kwaliteitsproducten. 

  Er zijn verschillende groottes blast chillers & blast freezers. Sommige hebben drie niveaus andere hebben vijf niveaus en de grootste hebben vijftien niveaus. Ook het verschil in hoeveel kg de horeca chillers en freezers kunnen koelen verschilt. Gebruik de filters aan de linkerkant om het selecteren van uw geschikte blast chiller & freezer gemakkelijk te maken.

  Om tot de juiste blast chiller & blast freezer te komen staat ons team van verkoopexperts voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op per mail of via telefoon. 

  Kies voor THEBO

  • Wij bieden uitstekende service en advies op maat van echte experts.
  • Wij leveren in Nederland en België en zijn 7 dagen per week bereikbaar.
  • Wij bieden diverse betaalmethoden.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Blast chillers & blast freezers

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Plaatformaat
  Niveaus
  Koelcapaciteit
  Vriescapaciteit