Hoe selecteer ik mijn koel/vrieskast?

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een professionele koelkast of vrieskast. Zoek een koelkast of vrieskast die bij jouw specifieke behoeften past en die past binnen je budget. Hieronder volgen enkele belangrijke aandachtspunten om te overwegen bij het uitkiezen van een professionele koelkast of vrieskast:

Type koelkast/vrieskast

Er zijn verschillende soorten professionele koelkasten en vrieskasten op de markt, zoals koel-vriescombinaties, vrieskasten, koelkasten met glazen deuren, enzovoort. Kies het type dat het beste bij je behoeften past.

Afmetingen en inhoud

Zorg ervoor dat de koelkast of vrieskast die je koopt de juiste afmetingen heeft en de juiste capaciteit heeft voor je specifieke behoeften. Bedenk hoeveel producten je wilt opslaan en hoeveel ruimte je hebt in bijvoorbeeld de keuken om de koelkast of vrieskast te plaatsen.

Energie-efficiëntie

Een koelkast of vrieskast met een goede energie-efficiëntieklasse kan jou helpen in de toekomst. Dit kan je namelijk helpen om op de lange termijn geld te besparen op energiekosten. Energie efficiënte koelkasten, gekoelde werkbanken of vrieskasten kunnen daarnaast ook in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek (EIA) regeling. Lees meer over hoe jij in aanmerking kan komen bij het RVO.

Merk en garantie

Overweeg het merk van de koelkast of vrieskast en de garantie die daarbij behoort. Alle merken die THEBO verkoopt op Koelingoutlet zijn zorgvuldig uitgekozen en verzekeren je bij aankoop voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De garantie is per merk verschillend. Vragen over de garantie van een koel-/vrieskast? Neem gerust contact met ons op!

Extra functies

Sommige professionele koelkasten en vrieskasten hebben extra functies, zoals digitale temperatuurregeling, automatische ontdooifuncties en LED-verlichting. Overweeg of deze functies belangrijk voor je zijn en of ze de extra kosten waard zijn.

Wil je extra advies hebben door een van onze experts? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!