114 resultaten in "Koelkasten"

  Horeca koelkast kopen? Bent u op zoek naar een professionele horeca koelkast? Bij Koelingoutlet.be vindt u een ruim assortiment professionele frigo's. In ons uitgebreide assortiment vindt u professionele koelkasten voor de horeca, bakkerijen en andere branches. Bij THEBO Koelingoutlet.be staat een...

  Lees meer

  Horeca koelkast kopen?

  Bent u op zoek naar een professionele horeca koelkast? Bij Koelingoutlet.be vindt u een ruim assortiment professionele frigo's. In ons uitgebreide assortiment vindt u professionele koelkasten voor de horeca, bakkerijen en andere branches. Bij THEBO Koelingoutlet.be staat een team van specialisten voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord.

  Advies van echte experts

  Advies nodig? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. THEBO Horeca biedt passend advies voor uw situatie. Op deze manier helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar.

  Soorten koelkasten

  THEBO Horeca biedt verschillende typen horeca koelkasten aan met diverse maten en voor verschillende prijsklassen. Wij bieden verschillende soorten koelkasten aan. De soorten horeca koelkasten die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Glasdeur koelkasten: Een koelkast met een glazen deur om uw producten te presenteren aan uw klanten.
  • Backbar koelkasten: Koelkasten voor achter de bar om gekoelde drankjes binnen handbereik te hebben.
  • Wijnkoelkasten: Voor een professionele opslag en/of presentatie van uw wijnen.
  • Medische lijn koelkasten: Speciaal ontworpen voor de opslag van bijvoorbeeld medicijnen.
  • Dichte deur koelkasten: Koelkasten met dichte deur voor de opslag van gekoelde producten.

  Breed assortiment

  Koelingoutlet.be biedt u een breed assortiment aan koelkasten. Zo hebben wij niet alleen veel verschillende soorten koelkasten voor horeca, maar ook veel verschillende merken en prijsklassen. In het budget tot middensegment bieden wij bijvoorbeeld het merk Combisteel en Polar aan en in het hogere segment bieden wij onder andere de merken Gram en Afinox aan. Ook bieden wij het nieuwe merk Gastro-Inox aan. Gastro-Inox heeft een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij u van koelkasten voorzien van bepaalde kwaliteit.

  Redenen om te kiezen voor Koelingoutlet.be

  • Advies van echte experts.
  • Uitstekende service.
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • Bezorging in zowel Nederland als België.
  • Diverse betaalmethoden.

  Relevant voor frigo's

  THEBO Horeca biedt naast koelkasten de volgende product categorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een glasdeur koelkast en backbar koelkasten:

  Koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel
  Koelsysteem