99 resultaten in "Koeltoonbanken"

  Koeltoonbank kopen? Koeltoonbanken of koeltogen zijn gekoelde presentatietoonbanken. THEBO Koelingoutlet.be heeft een ruim assortiment koeltoonbanken. Onze presentatiekoelingen zijn onder andere geschikt voor slagerij, bakkerij en vis, maar ook voor restaurants, cafetaria’s en winkels. Wilt u een k...

  Lees meer

  Koeltoonbank kopen?

  Koeltoonbanken of koeltogen zijn gekoelde presentatietoonbanken. THEBO Koelingoutlet.be heeft een ruim assortiment koeltoonbanken. Onze presentatiekoelingen zijn onder andere geschikt voor slagerij, bakkerij en vis, maar ook voor restaurants, cafetaria’s en winkels. Wilt u een koeltoonbank kopen dan kan dit veilig en gemakkelijk online in onze webshop.

  Groot assortiment met allerlei soorten en maten

  Elke situatie heeft een unieke vraag. In ons assortiment vindt u diverse breedte-, hoogte- en dieptematen. Kunt u niet uw specifieke wens vinden? Neem dan contact met ons op, niet al onze producten staan op de webshop!

  Zowel topmerken als budgetmerken

  Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke horeca koeltoonbank? Bekijk dan de Combisteel koeltoonbanken. Een koeltoog van Combisteel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt daarentegen ook topmerken als Arneg, Mafirol en Oscartielle in ons assortiment. Als u hierin geïnteresseerd bent, kan de Arneg Dallas een uitstekende keuze zijn.

  Echte experts staan klaar om u helpen bij de keuze van uw horeca koeltoog

  Wanneer u een koeltoonbank wilt kopen is er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag telefonisch of per mail verder.

  Koeltoonbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Onderkoeling
  Verlichting
  Koelsysteem