Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Inbouwdiepte

 

Inbouwbreedte

 

Merk

Koelsysteem

Aansluitspanning

Achteropstand

Energieklasse

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Drop-in vitrines

Drop-in vitrine kopen?

Koelingoutlet.be biedt diverse drop-in vitrines. De drop-in vitrines van Combisteel zijn allemaal geforceerd gekoeld en komen met verschillende temperatuur standen voor meer flexibiliteit. Een drop-in vitrine wordt gebruikt om buffetartikelen te presenteren aan klanten. Op deze manier kunnen zij direct zien wat u in huis hebt en kunnen zij gemakkelijk een keuze maken. Daarnaast worden drop-in vitrines gebruikt voor de opslag van bereid eten.

Resultaat 1–18 van de 21 resultaten wordt getoond

Advies van echte experts

THEBO is een gespecialiseerd bedrijf in horeca koelingen. Wij hebben veel ervaring in het vakgebied. Onze verkoopmedewerkers zijn echt experts die u kunnen helpen bij het maken van een keuze. Laat u adviseren door een van onze verkoopmedewerkers. Neem telefonisch contact met ons op of via de mail.

Bestel uw drop-in vitrine bij Koelingoutlet.be

Wij zorgen voor de beste service van de hele Benelux en leveren in Nederland en België. We zijn 7 dagen per week beschikbaar dus neem gerust contact met ons op!

Andere categorieën die interessant voor u kunnen zijn:

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!