41 resultaten in "Opzetvitrines"

  Opzetvitrine kopen? THEBO Horeca is dé leverancier voor horecakoelingen. Bekijk ons assortiment horeca opzetvitrines. Wij bieden budgetvriendelijke opzetvitrines, maar ook vitrines van het hogere segment. Gebruik het filtersysteem links van de pagina om gemakkelijker te zoeken naar de vitrine van u...

  Lees meer

  Opzetvitrine kopen?

  THEBO Horeca is dé leverancier voor horecakoelingen. Bekijk ons assortiment horeca opzetvitrines. Wij bieden budgetvriendelijke opzetvitrines, maar ook vitrines van het hogere segment. Gebruik het filtersysteem links van de pagina om gemakkelijker te zoeken naar de vitrine van uw wensen. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op dan helpen wij u verder.

  Een opzetvitrine

  Een opzetvitrine dankt zijn naam aan het feit dat deze vaak op een kast wordt bevestigd. De vitrine presenteert uw producten op smaakvolle wijze aan uw klanten. Vaak zijn opzetvitrines gemaakt om GN-bakken in te plaatsen waarin vaak etenswaren bewaard worden om mee te werken. Een echte aanwinst voor in de horecakeuken.

  Groot assortiment

  Koelingoutlet.be biedt een ruim assortiment aan opzetvitrines. Wij bieden bijvoorbeeld budgetvriendelijke vitrines van Combisteel en Polar. Voor de vitrines van hogere kwaliteit kan bijvoorbeeld gekeken worden naar die van Nordcap. Natuurlijk zijn al onze vitrines van degelijke kwaliteit.

  Voordelen van THEBO

  • De beste service; bekijk onze reviews maar!
  • Echte experts.
  • Veilige betaalmethoden.
  • 7 dagen per week bereikbaar.

  Opzetvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal bakken
  (exclusief)
  (exclusief)
  Maatsysteem
  Koelsysteem