127 resultaten in "Wandkoelingen"

  Wandkoeling kopen? Het assortiment wandkoelingen van THEBO Koelingoutlet.be bestaat uit professionele horeca koelingen van topmerken als ISA, Oscartielle en Arneg. Ook vindt u budgetvriendelijke merken als Combisteel en Polar in ons assortiment. Wanneer u etenswaren en dranken gekoeld wilt presente...

  Lees meer

  Wandkoeling kopen?

  Het assortiment wandkoelingen van THEBO Koelingoutlet.be bestaat uit professionele horeca koelingen van topmerken als ISA, Oscartielle en Arneg. Ook vindt u budgetvriendelijke merken als Combisteel en Polar in ons assortiment. Wanneer u etenswaren en dranken gekoeld wilt presenteren en de ruimte in uw horecazaak optimaal wilt benutten zijn wandkoelingen een ware uitkomst.

  Allerlei soorten wandkoelingen

  De horeca wandkoelingen van THEBO Koelingoutlet.be zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ons grote assortiment biedt diverse breedte-, hoogte- en dieptematen, zo is er altijd wel een wandkoeling die bij uw situatie past. U kunt kiezen voor een wandkoeling met deuren of schuifdeuren, hierdoor hoeft de koeling minder hard te werken om de ingestelde temperatuur op peil te houden.

  Statisch of geforceerd?

  Merendeels biedt THEBO Koelingoutlet.be geforceerde wandkoelingen aan. Een geforceerde koeling zorgt voor een gelijke temperatuurverdeling in de koeling. Een wandkoeling met een statische koeling heeft daarentegen vaak meer koude lucht onderin dan bovenin. Bij intensief gebruik raden we aan een wandkoeling met een geforceerd koelsysteem te nemen.

  THEBO Koelingoutlet.be: Beste service van de Benelux!

  Heeft u advies nodig bij het kiezen van de geschikte wandkoeling, dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

  Wandkoelingen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters/platen
  Verlichting
  Wielen
  Koelsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Koelmiddel