Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Inhoud

 

Merk

Aansluitspanning

Achteropstand

Energieklasse

Koelsysteem

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Biervatenkoelers

Biervatenkoeler kopen?

Op Koelingoutlet.be vind je diverse biervatenkoelers, ook wel fustenkoelers genoemd. Deze zijn van het merk Esta en Mercatus.

Toont alle 5 resultaten

Biervatenkoelers of bierfustenkoelers zijn speciaal gemaakt voor de koeling van biervaten en bierfusten. Wij bieden deze koelingen aan van onder andere Esta en Mercatus.

Advies op maat

Neem contact op voor advies op maat. Onze verkoopmedewerkers zijn echte experts die voor elke situatie een oplossing kunnen bedenken. Twijfel geen moment en neem contact op met een van onze medewerkers en laat u  adviseren.

Bestel jouw biervatenkoeler bij Koelingoutlet.be

Wij bieden u uitstekende service en scherpe prijzen. Bij THEBO krijgt u  advies van echte experts met kennis en ervaring. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Bestel uw koeling op Koeilingoutlet.be of vraag een offerte aan.

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!