32 resultaten in "Vriescel motoren"

  Vriesmotor stekkerklaar kopen? De stekkerklare vriesmotoren van Koelingoutlet.be bieden oplossingen voor kleine en grote vriesruimtes. Om het geschikte model te kiezen dient u rekening te houden met de totale ruimte die de vriesmotor aankan. Deze informatie vindt u bij de volume van de vriesmotor....

  Lees meer

  Vriesmotor stekkerklaar kopen?

  De stekkerklare vriesmotoren van Koelingoutlet.be bieden oplossingen voor kleine en grote vriesruimtes. Om het geschikte model te kiezen dient u rekening te houden met de totale ruimte die de vriesmotor aankan. Deze informatie vindt u bij de volume van de vriesmotor. Links op de pagina kunt u een selectie maken. Heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Ruim assortiment

  THEBO Horeca biedt een ruim assortiment aan koel- en vriesapparatuur. Zo bieden wij zowel dakunits als wandunits en vriescel motoren van het merk CS en Rivacold. Er zijn ook high-end motoren en andere specifieke motoren beschikbaar die niet bij ons op de site staan. Indien u specifieke wensen heeft, neem dan contact met ons op om informatie en advies te krijgen over deze opties. Onze experts zullen voor u een duidelijk plaatje schetsen en kunnen een offerte voor u maken.

  Service

  Koelingoutlet.be biedt de mogelijkheid aan om service te verlenen (tegen meerprijs) bij het installeren en monteren van de motor. Hiernaast verzorgen wij ook de montage van complete cellen. Heeft u behoefte aan extra informatie over onze service? Naam dan contact met ons op.

  De voordelen van THEBO Horeca

  • Echte experts die u verder helpen bij de keuze van uw vriesmotor.
  • Uitstekende service; bekijk onze reviews.
  • Elke dag van de week bereikbaar.
  • Diverse betaalmogelijkheden.

  Relevant voor koelcel motoren

  THEBO Horeca biedt naast koelcel motoren de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn:

   
   

  Vriescel motoren

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Type
  Model
  Koelvolume bij 32°C
  Aansluitspanning