69 resultaten in "Koelcellen"

  Koelcel kopen? Bent u op zoek naar de juiste koelcel of koelcel motor voor uw bedrijf? THEBO Koelingoutlet.be is dè online specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Of u nou een eenvoudige stekkerklare koelcel of een volledige maatwerk koelcel wil kopen, wij hebben de expertise en erv...

  Lees meer

  Koelcel kopen?

  Bent u op zoek naar de juiste koelcel of koelcel motor voor uw bedrijf? THEBO Koelingoutlet.be is dè online specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Of u nou een eenvoudige stekkerklare koelcel of een volledige maatwerk koelcel wil kopen, wij hebben de expertise en ervaring om u tot in elk detail te adviseren. Onze frigocellen en andere koelingen zijn geschikt voor alle horecagelegenheden, zoals cafés, hotels, restaurants, maar natuurlijk ook voor retailers, zoals slagerijen, viswinkels, bloemisten, zuivel- en kaaswinkels en delicatessenwinkels. Ook verkopen wij regelmatig koelcellen aan de uitvaartbranche. Wij bieden professionele koelcellen tegen scherpe prijzen die geschikt zijn voor intensief gebruik. 

  Voor sommige ondernemingen is een speciale koelcel motor nodig, omdat de producten op hogere temperaturen gekoeld moeten worden dan voedingswaren. Ook voor een frigo en frigomotor met afwijkende temperatuurinstellingen kunt u bij THEBO Horeca Koelingoutlet.be terecht. Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen. 

  Advies nodig voor een koelkamer?

  Bij het bepalen van de koelcapaciteit voor uw koelcel zijn de volgende zaken van belang:

  • Hoe intensief wordt de koelcel gebruikt? Wordt er bijvoorbeeld veel in de koelcel gewerkt?
  • Gaat de koelcel meerdere keren achter elkaar open en dicht?
  • Hoe groot is de inbreng in kg per keer en hoeveel gaat er per keer uit?
  • Gaan de producten gekoeld of ongekoeld de koelcel in?
  • De omgevingstemperatuur; staat hij in een koele kelder of in een warme productieruimte?
  • Om welk soort producten gaat het; groente-, vlees-, vis- of zuivelproducten? 

  Ook als het gaat om een koelcel voor bloemen of wellicht is de koelcel bestemd voor de uitvaartbranche, wij kunnen u helpen!

  Wilt u advies over welke koelcel het beste bij uw situatie past of wilt u eerst een keer een door ons geplaatste koelcel bij u in de buurt bekijken? Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar: 038081065 of neem contact op per mail.

  Frigocel opbouwen

  Uiteraard kunnen wij de plaatsing van onze koelcellen voor u in de gehele Benelux verzorgen. Onze ervaren monteurs kunnen uw koelcel plaatsen. Door hiervoor te kiezen worden narigheden als gevolg van geen goede installatie voorkomen.

  Koelcel op maat

  De koelingsvraag van ieder bedrijf is anders. De branche, grootte van het bedrijf en de kwaliteitsbehoefte is per bedrijf verschillend. Ook voor individuele en specifieke koeltechnische oplossingen kunt u bij THEBO Horeca Koelingoutlet terecht. We hebben namelijk naast stekkerklare koelcellen ook mogelijkheden om een koelcel op maat voor u te laten maken! Voor een koelcel op maat bieden wij advies en begeleiding. Ons doel? U voorzien van een duurzame, energiezuinige en voordelige frigocel waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een koelcel op maat of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Goedkope koelcel nodig? Laagste prijsgarantie!

  Zorgeloos een goedkope koelcel kopen doet u door de THEBO Horeca laagste prijsgarantie. Wij controleren doorlopend de prijzen van koelcellen met vergelijkbare Nederlandse en Belgische concurrenten. Indien wij verschillen zien passen wij de prijzen van onze koelcellen direct hierop aan.

  Mocht u toch ergens een koelcel of koeling zien voor een lagere prijs? Zelfs tot veertien dagen na de aankoop van uw koelcel betalen wij u het verschil terug. Bekijk de voorwaarden van onze laagste prijsgarantie voor meer details.

  5 redenen om uw koelcel bij Koelingoutlet te kopen!

  Naast de laagste prijsgarantie zijn er nóg 5 redenen om uw koelcel bij THEBO horeca te kopen:

  1. Echte experts staan klaar om u te helpen bij de keuze van uw koelcel.
  2. De beste service van de BENELUX, bekijk onze reviews maar!
  3. 7 dagen per week bereikbaar via meerdere kanalen.
  4. Bezorging van uw koelcel doen wij in zowel Nederland als België!
  5. Diverse & veilige betaalmogelijkheden

  Relevant voor koelcellen

  THEBO Horeca biedt naast koelcellen de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een koelcel motor en een koelcel zonder motor:

   
   

  Koelcellen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Inhoud
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Montage