57 resultaten in "Koelvitrines"

  Koelvitrine kopen? Met de koelvitrines van Koelingoutlet.be kan u al uw dranken en etenswaren optimaal presenteren. In ons assortiment hebben wij allerlei verschillende vrijstaande, inbouw- en tafelmodellen. Wij kunnen u zowel budgetvriendelijke als het hogere segment koelvitrines leveren. Bent u o...

  Lees meer

  Koelvitrine kopen?

  Met de koelvitrines van Koelingoutlet.be kan u al uw dranken en etenswaren optimaal presenteren. In ons assortiment hebben wij allerlei verschillende vrijstaande, inbouw- en tafelmodellen. Wij kunnen u zowel budgetvriendelijke als het hogere segment koelvitrines leveren. Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke horeca koelvitrine? Bekijk dan de modellen van Polar, Bartscher en Combisteel. Bent u op zoek naar een koelvitrine van de hoogste kwaliteit? Bekijk dan de modellen van ISA, Coldflow en Juka. Op Koelingoutlet.be worden alle koelvitrines tegen een scherpe prijs aangeboden inclusief de beste service. Om het zoeken te verfijnen kan u links op de pagina een selectie maken op merk, maten en andere kenmerken.

  Waarom een koelvitrine?

  Een koelvitrine is ideaal om uw producten te koelen en tegelijkertijd te presenteren aan de klant. Een professionele presentatie van uw producten kan zorgen voor een bevordering van de verkoop. Koelvitrines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn koelvitrines die aan de voorkant gesloten zijn en ook meubels met een open voorkant, ideaal voor een gekoeld buffet. Daarnaast zijn de meeste professionele koelvitrines voorzien van een automatisch ontdooisysteem, waardoor zij weinig onderhoud vergen.

  Compleet assortiment

  Koelingoutlet.be biedt een ruim en compleet assortiment aan koelvitrines. Koelingoutlet.be geeft je de keuze uit verschillende merken en modellen in alle kwaliteitsniveaus. Twijfelt u welke koelvitrine geschikt is voor uw toepassing? Neem contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als per mail.  

  Bel voor advies!

  Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Onze adviseurs hebben expertise in het vakgebied van horeca koelingen en kunnen u verder helpen bij het maken van een keuze. THEBO Horeca is een toonaangevende speler op het gebied van de horeca-apparatuur en is gespecialiseerd in de koelingen. Bestel uw koelvitrine met de beste service op koelingoutlet.be.

  Relevant voor koelvitrines

  THEBO biedt naast koelvitrines de volgende productcategorieën aan die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een gebaksvitrine en een toonbank:

   
   

  Koelvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters/platen
  Aantal etages
  Verlichting
  Wielen
  Koelsysteem