73 resultaten in "Schepijsvitrines"

  Schepijsvitrine kopen? Wanneer u Crème-glace gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De horeca schepijsvitrines van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vindt u tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te ve...

  Lees meer

  Schepijsvitrine kopen?

  Wanneer u Crème-glace gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De horeca schepijsvitrines van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vindt u tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te verfijnen kunt u links op de pagina gebruik maken van de filters. Hier kunt u selecteren op merken, afmetingen en andere kenmerken.

  Schepijsvitrines

  Een schepijsvitrine is het apparaat om uw schepijs te presenteren en koel te houden. Overdag doet u het ijs in de schepijsvitrine om zo uw roomijs te presenteren aan uw klanten. Aan het eind van de dag stopt u het ijs in een schepijsbewaarkast om het hierin te bewaren. Roomijs kan snel bederven, daarom is het belangrijk om dit product bij de juiste lage temperatuur te koelen waarbij er geen bacteriegroei plaatsvindt.

  Ons assortiment

  Op koelingoutlet.be hebben wij een uitgebreid assortiment aan schepijsvitrines voor diverse doeleinden. Onze budgetvriendelijke horeca schepijsvitrines zijn uitsluitend bedoeld voor schepijs wat tot de rand van de bakken komt. Dit noemen wij laag opgemaakt ijs. Onze schepijsvitrines van het hogere segment zijn bedoeld voor het hoog opgemaakt ijs, schepijs dat boven de bakken uitkomt. Indien u geïnteresseerd bent in vitrines voor hoog opgemaakt ijs, kijk dan naar ons assortiment van de ISA millennium. Deze vitrines zijn gemaakt voor professionele ijssalons.

  Tafelmodel ijsvitrines 

  Tafelmodel schepijsvitrines zijn vergelijkbaar met opzetvitrines. Het zijn kleine en praktische machines die gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De tafelmodel horeca ijsvitrines zijn ideaal voor de kleine ijsverkoper. Dus bent u op zoek naar een kleine ijsvitrine voor de horeca, twijfel niet en neem contact met ons op. 

  Bel voor advies

  THEBO Horeca is een groothandel in horeca-apparatuur die gespecialiseerd is in horeca koelingen. Wij hebben veel ervaring met schepijsvitrines en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs.

  Relevant voor schepijsvitrines

  THEBO Horeca biedt naast schepijsvitrines de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een ijsconservator:

  Schepijsvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal bakken
  Soort bakken
  Glasopbouw
  Kleur uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem