66 resultaten in "Saladettes"

  Saladette kopen? Hier vindt u het volledige assortiment saladettes van Koelingoutlet.be. Een saladette, ook wel saladière genoemd, is zeer praktisch wanneer u salades, sandwiches of soortgelijke producten gaat bereiden. Alle ingrediënten zijn binnen handbereik en uw opslag is in de onderkoeling, zo...

  Lees meer

  Saladette kopen?

  Hier vindt u het volledige assortiment saladettes van Koelingoutlet.be. Een saladette, ook wel saladière genoemd, is zeer praktisch wanneer u salades, sandwiches of soortgelijke producten gaat bereiden. Alle ingrediënten zijn binnen handbereik en uw opslag is in de onderkoeling, zo bent u voorzien van een efficiënte werkplek. Wilt u meer weten over een specifiek product? Of heeft u een algemene vraag? Dan helpen wij u hier graag bij.

  Ons aanbod

  Ons aanbod op Koelingoutlet.be bestaat uit veel verschillende soorten varianten. Zo bieden wij velen verschillende merken aan, zoals Combisteel, Polar en Inomak. Daarnaast hebben we keuze uit verschillende maten en aantal deuren. De kasten variëren van 2 tot wel 4 deuren. Tenslotte hebben we saladettes met glasopbouw en zonder glasopbouw. Op deze manier hebben wij voor elke behoefte een mogelijkheid beschikbaar.

  Laat u adviseren

  Heeft u toch liever advies van een van onze experts? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Onze medewerkers van de afdeling verkoop zijn echte experts die u verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in horeca koelingen en hebben veel ervaring in het vakgebied, zo ook met saladettes.

  Bestel uw saladette op Koelingoulet.be

  THEBO Horeca biedt u een uitgebreid assortiment met veel variaties. Wij hebben de beste service van de BENELUX; bekijk onze reviews. Wij beschikken over kennis en expertise in het vak van koelingen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor eventuele storingen en beschikken over diverse veilige betalingsmogelijkheden. Bestel vandaag nog op Koelingoutlet.be!

  Saladettes

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Glasopstand
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem