6 resultaten in "Bakkersvrieswerkbanken"

  Bakkersvrieswerkbank kopen? Hier vindt u het volledige assortiment vrieswerkbanken voor de bakkerij van Koelingoutlet.be. De bakkersvrieswerktafels hebben een Euronorm-maatsysteem. Deze maten zijn geschikt voor bijna alle bakkersplaten en -roosters. Nagenoeg alle werkbanken in deze categorie zijn u...

  Lees meer

  Bakkersvrieswerkbank kopen?

  Hier vindt u het volledige assortiment vrieswerkbanken voor de bakkerij van Koelingoutlet.be. De bakkersvrieswerktafels hebben een Euronorm-maatsysteem. Deze maten zijn geschikt voor bijna alle bakkersplaten en -roosters. Nagenoeg alle werkbanken in deze categorie zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is corrosiebestendig, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Links op de pagina kunt u filteren op de gewenste maten, merken en andere kenmerken. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Verschillende vrieswerktafels voor bakkerij

  Bij Koelingoutlet.be hebben we verschillende soorten bakkersvrieswerkbanken. Van budgetmodellen tot de echte topklasse werkbanken. Neemt u gerust contact met ons op om advies op maat te krijgen. Onze specialisten zitten voor u klaar, zowel via mail als telefonisch. 

   

   

  Bakkersvrieswerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem