38 resultaten in "Pizzawerkbanken"

  Pizzawerkbank kopen? Pizzawerkbanken zijn speciale varianten op koelwerkbanken. Het werkblad bij deze werkbanken is in graniet uitgevoerd en ze zijn meestal voorzien van deegladen. Het assortiment pizzawerkbanken van Koelingoutlet.be bevat diverse soorten. Er zijn werkbanken met deuren, ladesecties...

  Lees meer

  Pizzawerkbank kopen?

  Pizzawerkbanken zijn speciale varianten op koelwerkbanken. Het werkblad bij deze werkbanken is in graniet uitgevoerd en ze zijn meestal voorzien van deegladen. Het assortiment pizzawerkbanken van Koelingoutlet.be bevat diverse soorten. Er zijn werkbanken met deuren, ladesecties en opzetstukken voor ingrediënten. Links op de pagina bij de filters kunt u filteren op merken, maten en andere kenmerken.

  De multifunctionele pizzawerkbank

  De pizzawerkbank is speciaal ontworpen voor de bereiding van pizza’s. Op de bovenkant van de werkbank heeft u een werkplek om het deeg op te rollen en de pizza op te bereiden. De kast zelf beschikt over een koeling waar ingrediënten in bewaard kunnen worden. De ladesecties van pizzawerkbanken zijn bedoeld om deeg in op te slaan. Enkele pizzawerkbanken beschikken over een opzetvitrine om ingrediënten voor de pizza in op te slaan. Al deze functies maakt de horeca pizzawerkbank een multifunctionele kast, onmisbaar voor een pizzeria of andere horeca gelegenheden waar pizza's worden bereid.

  Het assortiment van Koelingoulet.be

  Op onze site zijn veel verschillende soorten en maten werkbanken. Zo bieden wij pizzawerkbanken aan van onder andere Combisteel en Polar. Daarnaast zijn de kasten te verkrijgen met verschillende koelsystemen; statisch, statisch geventileerd en geforceerd. Bent u op zoek naar een werkbank die niet op onze site te vinden is? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail. Vaak kunnen wij meer variaties leveren dan online staat.

  Advies op maat

  THEBO Horeca beschikt over experts in het vakgebied van horeca koelingen. Onze verkoopadviseurs hebben veel ervaring en kennis in het vak. Laat u adviseren door een van onze adviseurs. Wij kunnen u verder helpen om de beste optie te kiezen. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Pizzawerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem