3 resultaten in "Omschakelbare koel-vrieseilanden"

  Omschakelbaar koel-vrieseiland kopen? Op Koelingoutlet.be vindt u niet alleen koeleilanden en vrieseilanden, maar ook omschakelbare koel-vrieseilanden. Deze koel-vrieseilanden kunt u zowel voor koel als voor vries gebruiken. Aan u de keuze. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina...

  Lees meer

  Omschakelbaar koel-vrieseiland kopen?

  Op Koelingoutlet.be vindt u niet alleen koeleilanden en vrieseilanden, maar ook omschakelbare koel-vrieseilanden. Deze koel-vrieseilanden kunt u zowel voor koel als voor vries gebruiken. Aan u de keuze. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om het zoeken makkelijker te maken. Neem contact met ons op voor advies op maat.

  Koel-vrieseilanden

  Onze omschakelbare koel-vrieseilanden zijn op kwaliteit en prestatie geselecteerd. Alle omschakelbare apparaten van ISA zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben we de optie om te kiezen voor een high-end apparaat als de Framec Globallight 150.

  Bel voor advies

  Is iets niet geheel duidelijk of wilt u advies hebben van een expert? Twijfel dan geen moment en neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij beschikken over veel ervaring en expertise op het vakgebied van koelingen. Wij helpen u aan de beste keuze.

  Waarom THEBO?

  Omdat THEBO Horeca gespecialiseerd is in professionele koelingen voor horeca, beschikt over echte experts en uitstekende service verleent. Daarnaast zijn we ook nog eens super scherp in onze prijzen en heeft u de keuze uit diverse veilige betaalmethoden. Bestel vandaag nog uw koeling op Koelingoutlet.be!

  Omschakelbare koel-vrieseilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm