235 resultaten in "Koelwerkbanken"

  Horeca koelwerkbank kopen? De koelwerkbanken van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vindt u budgetvriendelijke werkbanken, maar ook het hoge segment modellen van topmerken, zoals Afinox en Gram. De meeste koelwerkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvas...

  Lees meer

  Horeca koelwerkbank kopen?

  De koelwerkbanken van Koelingoutlet.be zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vindt u budgetvriendelijke werkbanken, maar ook het hoge segment modellen van topmerken, zoals Afinox en Gram. De meeste koelwerkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is beter beschermd tegen corrosie, eenvoudig te onderhouden en hygiënisch. U kunt een keuze maken tussen koelwerkbanken met deuren of met ladesecties. Allebei is ook mogelijk. Links in het filtersysteem kunt u selecteren op merken, maten en andere kenmerken.

  Het voordeel van een koelwerkbank

  Een koelwerkbank is tegelijkertijd een werkbank en een koeling. De bovenkant kan gebruikt worden om gerechten op klaar te maken, terwijl de kast zelf een koeling biedt om producten in te bewaren. Deze multifunctionele apparaten zijn ideaal voor echte horecakeukens. De meeste werkbanken met koeling beschikken over een krachtig geforceerde koeling. Door dit krachtige koelsysteem is het mogelijk de koelwerkbank vaak open en dicht te kunnen doen terwijl de koeling op zijn koude temperatuur blijft, ideaal voor een drukke keuken.

  Met of zonder lades? 2-, 3- of 4-deurs?

  In ons assortiment hebben we verschillende soorten koelwerkbanken. Zoekt u een koelwerkbank met of zonder lades? Hoeveel deuren wenst u? Of is juist een combinatie van deuren en lades wat u zoekt? Ons assortiment loopt uiteen van een koelwerkbank met 1 deur en 2 lades tot koelwerkbanken met 8 lades of 4 deuren. Voor elke afmeting is er wel een combinatie van beide beschikbaar. Kunt u uw ideale koelwerkbank niet vinden? Neem contact met ons op voor andere mogelijkheden! Niet alles wat wij kunnen leveren hebben we op koelingoutlet.be staan.

  Geforceerd, statisch of geventileerd?

  Op het moment dat u een koelwerkbank wilt gaan aanschaffen zult u zich gaan afvragen of u een statische, geventileerde of geforceerde koelwerkbank moet aanschaffen. Bij een geforceerde koeling wordt de koude lucht vanaf de motor en verdamper in de koelwerkbank geblazen. Bij een koeling met meerdere deuren zitten er vaak meerdere verdampers en ventilatoren in de koelwerkbank, zodat ieder deel goed gekoeld wordt. Een geforceerde koeling is ideaal voor als de koelwerkbank vaak open en dicht gedaan wordt.

  Een statische koeling wordt gekoeld door leidingen in de wanden, dit is te vergelijken met consumentenkoelingen. Er is een ongelijke verdeling van de kou, waardoor er dus temperatuurverschillen kunnen ontstaan in de koelwerkbank. Als de koeling vrijwel niet gebruikt wordt is een statische koeling een optie. Een geventileerde koeling is vrijwel hetzelfde opgebouwd als een statische koeling, alleen is er een extra ingebouwde ventilator opgenomen aan de binnenkant van de koelwerkbank. Hierdoor wordt de koude lucht beter door de koeling verspreid. 

  Koelwerkbanken vergelijken

  Koelingoutlet.be beschikt over een gemakkelijk filtersysteem om u te helpen bij het zoeken. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gemakkelijk filteren op merk, afmeting, aantal deuren of aantal ladesecties. Daarnaast is er de mogelijkheid om te filteren op koelsysteem en energieklasse.

  Advies nodig? Neem gerust contact met ons op

  Indien u advies van ons verlangt, neemt u dan gerust contact met ons op via de mail of per mail. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag verder. Onze verkoopadviseurs zijn echte experts met veel kennis in het vak. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.

  De redenen om bij THEBO Horeca te bestellen

  • Advies op maat van experts.
  • Onze service is uitmuntend.
  • Elke dag bereikbaar.
  • Verschillende betaalopties.

  Relevant voor koelwerkbanken

  THEBO Horeca biedt naast koelwerkbanken de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een saladette en een vrieswerkbank:

   
   

  Koelwerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal lades
  Aantal ladesecties
  Glasopstand
  Dieptekoeling
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem