5 resultaten in "Medische lijn vrieskisten"

  Op zoek naar een vrieskist voor medische doeleinden? Dan bent u op zoek naar een van onze medische lijn vrieskisten. Deze vrieskisten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in de dierengeneeskunde, laboratoria, ziekenhuizen of apotheken. Medische lijn vrieskisten onderscheiden zich door zeer lage...

  Lees meer

  Op zoek naar een vrieskist voor medische doeleinden? Dan bent u op zoek naar een van onze medische lijn vrieskisten. Deze vrieskisten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in de dierengeneeskunde, laboratoria, ziekenhuizen of apotheken. Medische lijn vrieskisten onderscheiden zich door zeer lage temperaturen. Neem gerust contact met ons op voor advies!

  De beste service van de BENELUX

  THEBO Horeca biedt de beste service van de BENELUX. Wij zitten voor u klaar om u te adviseren of om u te helpen bij storingen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor eventuele storingen.

  Advies van echte experts

  Wij zijn een groothandel van non-food horeca producten en een gespecialiseerd bedrijf in koelingen. Met 30 jaar ervaring zijn wij zeer betrouwbaar. Onze adviseurs hebben kennis en expertise in het vakgebied. Laat u adviseren door een van onze verkoopmedewerkers.

  Bestel uw medische lijn vrieskist op Koelingoutlet.be

  Wij bieden u niet alleen de beste service en advies van echte experts, maar wij bieden u ook hele scherpe prijzen. Bestel uw vrieskist vandaag nog op Koelingoulet.be of vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Medische lijn vrieskisten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Koelsysteem