2 resultaten in "Impuls koeleilanden"

  Impuls koeleiland kopen? Op Koelingoutlet.be vindt u veel verschillende soorten koeleilanden, zo ook impuls koeleilanden. Impuls koelielanden zijn koeleilanden die zorgen voor een impuls aankoop. Uw klanten lopen langs de koelingen en worden verleid om nog een extra aankoop te doen. OmschakelbaarS...

  Lees meer

  Impuls koeleiland kopen?

  Op Koelingoutlet.be vindt u veel verschillende soorten koeleilanden, zo ook impuls koeleilanden. Impuls koelielanden zijn koeleilanden die zorgen voor een impuls aankoop. Uw klanten lopen langs de koelingen en worden verleid om nog een extra aankoop te doen.

  Omschakelbaar

  Sommige koel en vrieseilanden zijn "omschakelbaar’’. Dit houdt in dat zij zowel als koeleiland en als vrieseiland gebruikt kunnen worden. De keuze is in dit geval aan u. 

  Advies nodig? Bel of mail ons!

  Onze adviseurs zitten klaar om u verder te helpen bij het maken van een keuze. THEBO Horeca is een gespecialiseerd bedrijf in horecakoelingen. Neem contact op met een van onze adviseurs en laat u adviseren.

  Uitstekende service

  Wij bieden de beste service van de BENELUX. Met 30 jaar ervaring helpen wij u verder. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor storingen en hebben eigen monteurs om deze op te lossen.

  Scherpe prijzen

  Wij bieden kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Doordat wij geen eigen showroom hebben en de voorraad laag houden kunnen wij onze producten scherp in prijs aanbieden. Wij streven ernaar de voordeligste aanbieder te zijn. Is dit niet het geval? Geef dit dan aan bij een van onze verkoopmedewerkers. Indien redelijk zakken wij mee met de goedkoopste aanbieder.

  Impuls koeleilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Koelsysteem