Koeleilanden & vrieseilanden

  Koeleiland of vrieseiland kopen?

  Het aloude gezegde "zien doet verkopen" is zeker van toepassing met de perfecte gekoelde productpresentatie in een koeleiland, vrieseiland of omschakelbaar koel-vrieseiland. Verwonder u over het enorme assortiment gekoelde eilanden voor horeca wat THEBO koelingoutlet.be u kunt bieden. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Wij adviseren u 7 dagen per week zodat u zonder twijfel de juiste keuze kunt maken.

  Energiezuinigheid

  Koeleilanden & vrieseilanden worden veel gebruikt in supermarkten en andere horecagelegenheden. Koel- en vrieseilanden zijn ideaal voor het bewaren en tegelijkertijd presenteren van je producten.

  Bij de productcategorie koeleilanden & vrieseilanden zijn er geen energielabels vanuit de fabrieken verstrekt. Deze zijn namelijk niet verplicht voor dit soort koelinstallaties. Daarentegen proberen wij je wel te voorzien van specificaties die de energiezuinigheid bepalen. Zo communiceren wij via onze website over de energiezuinigheid van onder andere de verschillende koudemiddelen. Dit wordt uitgedrukt in GWP (Global Warming Point).

  Heb je vragen over de energiezuinigheid van een van onze koeleilanden of vrieseilanden of over THEBO? Onze medewerkers staan klaar om je te informeren en te helpen met het maken van de juiste keuze.

  Koeleiland of vrieseiland kopen? Het aloude gezegde "zien doet verkopen" is zeker van toepassing met de perfecte gekoelde productpresentatie in een koeleiland, vrieseiland of omschakelbaar koel-vrieseiland. Verwonder u over het enorme assortiment gekoelde eilanden voor horeca wat THEBO koelingoutle...

  Lees meer Minder informatie

  Populaire Koeleilanden & vrieseilanden

  Koeleilanden & vrieseilanden

  De voordelen van Koelingoutlet.be
  • Echte experts om u te helpen
  • De beste service van de BENELUX
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Leverancier van maatwerk
  • Mister Cash
  • Banktransfer