34 resultaten in "Vrieswerkbanken"

  Vrieswerkbank kopen? Koelingoutlet.be biedt een breed assortiment horeca vrieswerkbanken aan. Bij ons vindt u budgetvriendelijke werkbanken van merken als Combisteel en Polar tot aan high-end kasten van bijvoorbeeld Afinox en Gram. Alle producten van ons zijn van goede kwaliteit. Gebruik het filter...

  Lees meer

  Vrieswerkbank kopen?

  Koelingoutlet.be biedt een breed assortiment horeca vrieswerkbanken aan. Bij ons vindt u budgetvriendelijke werkbanken van merken als Combisteel en Polar tot aan high-end kasten van bijvoorbeeld Afinox en Gram. Alle producten van ons zijn van goede kwaliteit. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om een vrieswerkbank te zoeken naar uw wensen.

  Advies van experts

  Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. Onze adviseurs beschikken over kennis en expertise in het vak en kunnen u verder helpen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Waarom een vrieswerkbank?

  Een werkbank met vriesruimte biedt de mogelijkheid om bevroren producten te bewaren en een ruimte te hebben om maaltijden op te bereiden. Op deze manier is een vrieswerkbank multifunctioneel en een aanwinst voor elke horecakeuken. Koop uw werkbank bij THEBO Horeca.

  Voordelen van Koelingoutlet.be

  • Toonaangevend in BelgiĆ« en Nederland.
  • Groot assortiment.
  • De beste service.
  • Diverse betaalmethode.

  Vrieswerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem