31 resultaten in "Vrieseilanden"

  Vrieseiland kopen? Bij THEBO Horeca vindt u diverse vrieseilanden van verschillende merken. Zo vindt u bijvoorbeeld vrieseilanden van Combisteel, Framec en Topcold. Budgetvriendelijke meubels tot aan high-end meubels, u vindt het allemaal op koelingoutlet.be. Gebruik ons filtersysteem om te filtere...

  Lees meer

  Vrieseiland kopen?

  Bij THEBO Horeca vindt u diverse vrieseilanden van verschillende merken. Zo vindt u bijvoorbeeld vrieseilanden van Combisteel, Framec en Topcold. Budgetvriendelijke meubels tot aan high-end meubels, u vindt het allemaal op koelingoutlet.be. Gebruik ons filtersysteem om te filteren op merk, maat of prijs. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of per mail.

  Vriestafel

  Gebruik een vrieseiland om uw producten optimaal te presenteren in uw winkelruimte. Een vrieseiland is ideaal om diepvriesproducten in te bewaren en deze tegelijkertijd te presenteren. Met een vriestafel hebben uw klanten direct zicht op uw assortiment. Een professionele presentatie van uw producten bevordert de verkoop. Indien u diepvriesproducten verkoopt, is het van belang om goed werkende vriesapparatuur te hebben. THEBO Horeca garandeert kwaliteit en uitstekende service.

  Omschakelbaar koel-vrieseiland

  Enkele koel- en vrieseilanden zijn ‘omschakelbaar’. Dit houdt in dat zij zowel als koeleiland en vrieseiland gebruikt kunnen worden. Hierbij kunt u dus zelf de keuze maken op wat voor manier u het meubel wilt gaan gebruikten. Dit maakt deze eilanden multifunctioneel. Indien u meer informatie wilt over de omschakelbare eilanden, neem dan gerust contact met ons op.

  Specialisten in koel- en vriesapparatuur

  THEBO Horeca heeft al 30 jaar ervaring in de verkoop van apparatuur voor horeca. Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriesapparatuur. Voor advies kunt u ons zeven dagen per week bereiken. Onze verkoopadviseurs hebben expertise in het vak en kunnen u verder helpen. Zij geven advies op maat en houden rekening met uw wensen.

  Bestel bij Koelingoutlet.be

  Bestel uw koeleiland of vrieseiland bij koelingoutlet.be. Wij bieden u een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar en verlenen uitstekende service. U kunt bij ons betalen met diverse, veilige betaalmethoden.

  Relevant voor vrieseilanden

  THEBO Horeca biedt naast vrieseilanden de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een koeleiland en een omschakelbaar koel-vrieseiland:

  Vrieseilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Inhoud
  L
  L
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem