IJsblokjesmachine Hoshizaki IM-100WNE

Schrijf een beoordeling
  • Merk: Hoshizaki

Neem contact met ons op

Normaal 5260,- 4037,-
Prijs incl. btw 4.884,77
Elders goedkoper? Meld het ons!

IJsblokjesmachine Hoshizaki IM-100WNE

Bij het unieke assortiment ijsblokjesmachines uit de IM-serie staat hygiëne voorop. Dankzij de watersproeiplaat die precies aansluit tegen de onderzijde van de verdamper is het watercircuit gesloten voor zowel verontreiniging van buitenaf als waterverlies. Elk blokje wordt dan onder druk gevuld met water. Hierdoor ontstaat ijs van de hoogst mogelijke ijskwaliteit. Terwijl het ijsblokje langzaam wordt gevormd, blijft de straal doorgaan tot het einde van de cyclus. Er is geen vers water vereist, aangezien het waterreservoir in de machine voldoende is voor één volledige ijscyclus. De machine is voorzien van een automatisch spoel en reinigingssysteem dat na elke ijscyclus in werking treedt zodat er altijd verse hygiënische ijsblokjes worden geproduceerd. Hoshizaki IM-machines produceren extreem harde en kraakheldere vierkanten ijsblokjes van -25 °C. De ijsblokjes smelten zeer langzaam, zodat de klant zonder smaakverlies langer van zijn consumptie kan genieten.

De voordelen van de Hoshizaki IM-100WNE:

  •  Hygiënisch ontwerp
  •  Behuizing van roestvrij staal
  •  Afneembaar deurrubber
  •  Makkelijk reinigbaar luchtfilter
  •  Microcomputer besturing
  •  Uitstekende isolatie

Watergekoeld:

Dit model heeft een watergekoeld koelsysteem waardoor hij beter geschikt is dan een luchtgekoelde machine voor kleine ruimtes met minimale ventilatie. Een luchtgekoelde ijsmachine heeft een grote volume lucht die koeler is dan 40°C nodig om goed te kunnen functioneren. Hoe hoger de omgevingstemperatuur hoe lager de productiecapaciteit zal zijn bij een luchtgekoelde ijsmachine. Een watergekoelde ijsmachine heeft hier geen last van en zal zijn productiecapaciteit behouden in een warme ruimte. Dit model is dus geschikt voor een ruimte met minimale ventilatie die warm kan worden.

Specificaties

Algemeen

Merk Hoshizaki
Garantie 2 jaar
Gewicht 85 kg
Aansluitspanning 230V

Afmetingen

BxDxH 704x506x1200 mm
Breedte uitwendig 704 mm
Diepte uitwendig 506mm
Hoogte uitwendig 1200 mm

Specifieke eigenschappen

Koelmiddel R134a
Bunkervoorraad 50 kg
Productie per 24 uur 90 kg
Watergekoeld Ja
Afmeting ijsblokje 28x28x32 mm

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!