Koelmotor Stekkerklaar CS 7469.1125

Schrijf een beoordeling
  • Artikelnummer: 7469.1125

Neem contact met ons op

Normaal 1520,- 1064,-
Prijs incl. btw 1.287,44
Elders goedkoper? Meld het ons!

LET OP: afbeelding is indicatief

De CS 7469.1125 is een wandunit waarbij geen koeltechnische werkzaamheden nodig zijn om de motor in bedrijf te stellen. Bepaal bij montage zelf de plek waar de motor in de koelcelwand geplaatst wordt. De koelmotor wordt door een sparing (zelf aanbrengen) door de koelcelwand gestoken. De koelmotor hoeft enkel elektrisch aangesloten te worden en indien gewenst op een afvoer aangesloten te worden (dooiwater automatische ontdooiing). Standaard 2 jaar volledige garantie (voorwaarden van toepassing) uitgaande van vakkundige en juiste installatie en juist gebruik.

Let op: gegevens over volume zijn gebaseerd op omstandigheden waarbij de koelcel een minimaal aantal keer per dag open en dicht gaat.

Specificaties

Algemeen

Temperatuurregeling Digitaal
Verlichting Ja

Afmetingen

Breedte uitwendig 490 mm
Diepte uitwendig 807mm
Hoogte uitwendig 704 mm

Specifieke eigenschappen

Koelmiddel R452a
Automatisch ontdooien Ja
Stekkerklaar Ja
Koelvolume bij 32°C 5 m³
Koelvolume bij 43°C 3,8 m³
Model Insteek

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!