Koeltoonbank Coolselect C100 SS – 100

Schrijf een beoordeling
  • Artikelnummer: C100 SS - 100

Neem contact met ons op

Normaal 4250,- 4000,-
Prijs incl. btw 4.840,00

Deze elegante koeltoonbank van Coolselect voorziet je producten van een stijlvolle presentatie. Het presentatieoppervlak is uitgevoerd in PVC-gecoat staal en biedt veel presentatieruimte. Deze toonbank heeft geen opzetstuk waardoor hij ook voor zelfbediening geschikt is. Onder de koeltoog zijn in hoogte regelbare voetjes, zodat je hem goed op zijn plaats kan zetten. De ontdooiing van deze toonbank is programmeerbaar op een automatische cyclus, waardoor je bijna nooit meer hoeft te ontdooien.

 

Productkenmerken:

 

• Eenvoudige toegang tot de verdamper
• Programmeerbare ontdooiing
• Digitale thermometer
• Getemperd glas

 

Uitbreidingsopties:

 

Deze koeltoonbank kan op verscheidene manieren aangepast en uitgebreid worden. Wanneer je hier meer over wilt weten kan je ons telefonisch of per mail benaderen.

Specificaties

Algemeen

VerlichtingJa

Afmetingen

Breedte uitwendig1025mm
Diepte uitwendig850mm
Hoogte uitwendig1100mm

Specifieke eigenschappen

KoelmiddelR404a
Automatisch ontdooienJa

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!