0

Vriescel CS Basic 7489.1080

Schrijf een beoordeling

LET OP: afbeelding is indicatief

  • Merk: CS

Op voorraad

Normaal 8635,- 6099,-
Prijs incl. btw 7.379,00

Vriescel CS Basic 7489.1080

De CS Basic 7489.1080 is een demontabele vriescel met een volume van 11.2 m³. De vriescel is een combinatie van koel/vriescel panelen CS 7489.1080 en de vriesmotor stekkerklaar 7489.0440. De vriescel is onder andere ideaal voor het bewaren van gekoelde levensmiddelen. De cel is geschikt voor diverse toepassingen bijvoorbeeld in de horeca, supermarkt branche of in een slagerij. De vriescel is voorzien van een RVS loopvloer met antislipprofiel, een slot en noodopener. De deur is omkeerbaar en voorzien van randverwarming, waardoor de deur van de cel niet vast zal vriezen. Om de ruimte in de vriescel ideaal te benutten is het handig een bijbehorende rekstelling mee te bestellen. De bij deze cel behorende rekstelling is de CS 7013.3280.

Koel/vriescel panelen CS 7489.1080

De wanden van de cel zijn samengesteld door middel van twee gecoate plaatstalen platen, gevuld met polyurethaan. De panelen worden aan elkaar verbonden door middel van een haaksysteem. Hierdoor is de cel gemakkelijk en stevig op te bouwen. De isolatiedikte van de wanden is 80 mm.

Vriesmotor stekkerklaar CS 7489.0415

De vriescel is voorzien van een bijbehorende vriesmotor. De vriesmotor is stekkerklaar waardoor geen koeltechnische werkzaamheden nodig zijn om de motor in bedrijf te stellen. De motor is standaard uitgevoerd als een zadelmodel en moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak wordt geplaatst. De temperatuur is instelbaar op het digitale temperatuurdisplay. Het is ook mogelijk om een vriesmotor op het dak van de cel of buiten de cel te plaatsen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een dak- of splitunit. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Montage

Het monteren van een vriescel gaat niet iedereen gemakkelijk af, daarom kan je bij ons ook de montage mee bestellen, zodat de vriescel door een professionele monteur in elkaar wordt gezet. Indien wordt gekozen voor montage door onze monteurs dragen wij zorg voor de juiste installatie.

 

Belangrijke punten

  • In verband met de afmetingen van de cel passen de deur en vriesmotor mogelijk niet in alle gevallen naast elkaar.
  • De afbeelding(en) van dit product is/zijn indicatief. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. Een product kan in werkelijkheid afwijken t.o.v. de afbeelding. De indeling van de cel als
  • afgebeeld kan in bepaalde gevallen in de praktijk niet mogelijk zijn.
  • Gegevens over koelvolume zijn gebaseerd op omstandigheden waarbij de vriescel een minimaal aantal keer per dag open en dicht gaat (bewaarcel).
  • De wandunit betreft een zadelmotor; deze motor moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak op de cel wordt geplaatst.
  • Bij omgevingstemperaturen beneden de 8 °C raden wij u aan om een winterregeling op de koelmotor te laten monteren, neem hiervoor contact met ons op.
  • 2 jaar volledige garantie uitgaande van vakkundige plaatsing, juist onderhoud en juist gebruik.
  • Een vriescel selecteren is niet voor iedereen makkelijk. Indien je geen ervaring hebt, twijfels hebt of gewoon advies nodig hebt raden wij je aan om contact op te nemen met een van
  • onze adviseurs. Wij staan graag tot je beschikking.

Wil je meer vriescellen bekijken? Ga dan naar de categorie vriescellen.

Specificaties

Algemeen

Merk CS
Garantie 2 jaar
Inhoud 11,2 m³
Gewicht panelen 500 kg
Materiaal inwendig Gecoat plaatstaal
Materiaal uitwendig Gecoat plaatstaal
Slot Ja
Soort cel Bewaarcel
Vriesmotor 7489.0415
Gewicht motor 115 kg
Temperatuur 0/-20 °C
Temperatuurregeling Digitaal
Aansluitspanning 400V

Afmetingen

BxDxH 2100x3000x2200 mm
Breedte uitwendig 2100mm
Diepte uitwendig 3000mm
Hoogte uitwendig 2200mm
Interieurbreedte 1940 mm
Interieurdiepte 2840 mm
Interieurhoogte 2040 mm
Deurbreedte 700 mm
Isolatiedikte 80 mm
Afmetingen motor bxdxh 605x960x723 mm

Specifieke eigenschappen

Omkeerbare deur Ja
Deur verplaatsbaar
Montage Haaksysteem
Stekkerklaar Ja
Koelvolume bij 32°C 13,2 m³
Koelvolume bij 43°C 9,9 m³
Koelsysteem Geforceerd
Koelmiddel R452a
Automatisch ontdooien Ja

Overig

Vermogen 2 kW

Over Ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om u perfect te adviseren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons u verbazen!